Bu Ay Çıkacak Oyunlar [Nisan 2018]

Bu Ay Çıkacak Oyunlar [Nisan 2018]
  • 0
    0
    0
    0
  • Oyun dünyası adına kısır bir aya girmiş bulunuyoruz. Çıkış yapacak olan oyun sayısının oldukça düşük olduğu Nisan ayına dair beklentileri yükselten birkaç oyun olmakla birlikte, tüm oyun dünyası God of War serisinin yeni oyununa kitlenmiş durumda. Gelin bu ay çıkacak oyunları hep birlikte inceleyelim.
    Pillars of Eternity II: Deadfire (3 Nisan)
    Nisan ayının ilk oyunu bir Aksiyon-RPG türündeki Pillars of Eternity II: Deadfire olacak. Ekran görüntüleri ve oynanış videolarından göründüğü kadarıyla oyun kendine has grafikleri ve izometrik bakış açısı ile göze hoş gelen bir tasarıma sahip. Daha önce bu türdeki eserleriyle bilinen Obsidian Studios tarafından tasarlanan oyun, daha önce batıp yeniden kurulan THQ Nordic tarafından yayımlanacak. Oyundan beklentiler çok büyük olmasa da ortalama üzeri bir aksiyon-RPG deneyimi sunacağını düşünüyoruz. Oyunun çıkış tarihi 3 Nisan olarak bilinirken, yalnızca PC platformuna çıkış yapacak.
    Extinction (10 Nisan)
    Killer Instinct'in yapımcıları tarafından yaratılan yüksek tempolu aksiyon oyunu Extinction, 10 Nisan tarihinde Playstation 4, Xbox One ve PC platformuna çıkış yapacak. Oyunda bolca ork ve dev keserek insan türünü yok olmaktan savunacağımız biliniyor. Hack 'n Slash öğeleri barındıran bu oyun için God of War ve Shadow of Colossus karışımı diyerek doğru bir benzetme yapacağımızı düşünüyoruz. Extinction'dan beklentimiz çok yüksek olmasa da sürpriz yapabilecek bir oyun diyebiliriz.
    Yakuza 6: The Song of Life (17 Nisan)
    Birçok oyuncunun yeni oyununu beklediği Yakuza serisinin devam oyunu olan Yakuza 6: The Song of Life, 17 Nisan 2018 tarihinde Playstation 4 platformuna çıkış yapacak. İlginç bir durum, oyun aslında 2016 yılında Asya'da çıkışını yaptı. Fakat Avrupa ve Amerika piyasasına henüz gelmedi. Oyunun dağıtımcılığını ve yapımını SEGA üstlenmiş durumda. Açık dünya ve aksiyon-macera türündeki bu oyun hakkında beklentiler oldukça yüksek, umuyoruz ki beklentilerimizi karşılayacak ve bizi birkaç gün oyalayacak hoş bir eser ortaya çıkacaktır.
    Total War Saga: Thrones of Britannia
    Total War serisi Napoleon ve Attila gibi stand-alone ve küçük çaplı bir başka oyun ile devam ediyor. 9. yüzyıldaki Viking istilasının hemen sonrasında Britanya'da başlayan tarih skalası ile Total War Saga: Thrones of Britannia, ortaçağ savaşlarını seven strateji oyuncuları için oldukça keyifli bir deneyim olacak gibi görünüyor. Epey detaylı bir Britanya haritası göreceğimiz bu oyun 19 Nisan'da PC platformuna çıkış yapacak.
    God of War (20 Nisan)
    Tanımını yapmamıza gerek olmayan bir seri olan God of War, yeni üçlemesinin başlangıç oyunuyla 20 Nisan'da karşımıza çıkıyor. Playstation 4 Exclusive olarak çıkan God of War'da Kratos'un macerası bu sefer İskandinav Mitolojisi'nde devam ediyor olacak. Oynanış dinamiklerinde birtakım değişiklikler göreceğimiz bu oyun, açık söylemek gerekirse çok güzel görünüyor. Bu yıl çıkacak en sağlam oyunlardan biri olacağını düşündüğümüz God of War, beklentileri en yukarıda tutuyor.
    Adventure Time: Pirates of the Enchiridion (24 Nisan)
    Cartoon Network'ün sevilen çizgi filmlerinden biri olan Adventure Time'a 24 Nisan'da yeni bir oyun geliyor. Açık dünya olacağını ve içerisinde dövüş ve keşif mekaniklerinin de bulunacağını bildiğimiz bu oyun hakkında çok da büyük bir beklentimiz bulunmuyor. Oyun PS4, Xbox One, Nintendo Switch ve PC platformlarına çıkış yapacak.
    South Park: The Fractured But Whole (24 Nisan)
    Çok sevilen bir çizgi seri olan South Park'ın yeni oyunu 24 Nisan tarihinde Nintendo Switch'e çıkış yapıyor olacak. Daha önce diğer konsollara çıkan bu oyun, ortalamanın biraz üzerinde bir oyun olarak değerlendirilmişti ve serinin sevenleri tarafından beğenilmişti. Switch için de beklentiler aynı düzeyde diyebiliriz.
    Frostpunk (24 Nisan)
    Strateji, survival ve post-apokaliptik atmosfer. Keyifli bir strateji oyunu ile karşı karşıya kalacağız gibi görünüyor. Frostpunk'ta dünyayı saran soğuğun içinde küçük bir insan topluluğuna liderlik edip onların hayatta kalmasını sağlarken, birçok zor karar alacağız. Daha çok aldığınız kararlar ve onların sonuçlarına bağlı olarak ilerleyen gelişmeler üzerine kurulu bu keyifli strateji oyunu, Nisan sonunda bizi biraz oyalayacak gibi görünüyor. Böylece bu ay çıkış yapacak olan oyunlar listesinin sonuna gelmiş bulunuyoruz. Umuyoruz ki oyun dünyası adına güzel ve keyifli bir ay geçiririz. Bir sonraki ayın oyunlarında görüşmek üzere!  

    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.