Bırakın Renkler Ruhunuza Dokunsun

Bırakın Renkler Ruhunuza Dokunsun
  • 2
    1
    2
    1
  • Kıyafetlerin renkleri çok fazla duygu taşır ve her bir renk sadece bir havayı temsil etmez, aynı zamanda diğer renklerle bir araya geldiğinde havayı değiştirir. Bu yüzden, kıyafetlerimiz söz konusu olduğunda renkler çok büyük önem taşır. Okuldaki resim derslerine dahil olduysanız, her rengin bir gücü olduğunu ve bir şeyleri temsil ettiğini öğrenmişsinizdir. Renkler, kesinlikle sözel olmayan bir iletişim şeklidir. Bu sebeple renklerin anlamlarını bilin, doğru renkleri seçin ve en iyi ışıkta görünün ortalığı dağıtın.


    Siyah, her zaman gizemin rengidir. Güçlü bir renk olan siyah, resmi, sofistike ve daima seksidir. Korkutucu ve şeytani olan pekçok şeylerin rengidir. Karamsarlığı ve umut eksikliğini iletebilir. Siyahın birçok olumsuz etkisi olsa bile gücü ve kontrolü belirten bir renktir. Zarif ve kendinden emin olarak kabul edebiliriz.

    Gri eklektik bir renktir. Onu, göze çarpmaya çalışan duygusal olmayan bir renk olarak düşünebiliriz. Nötr olduğu için dengeleyici bir etkiye sahiptir, ancak hayal kırıklığına da neden olabilir. Gri, çarpıcı bir renk olarak kabul edilmez, ancak yine de zariftir.

    Beyaz saf bir renktir. Psikolojik anlamı saflık, masumiyet ve bütünlüktür. Başlıca özellikleri eşitlik, adalet ve adalettir. Beyaz yeni bir başlangıç, temiz kaynaklar, silinmiş renktir. Beyaz, yazılmayı bekleyen boş bir sayfadır. Beyaz her yönden kurtarıcıdır.

    Kahverengi, bu, toprağımızın rengidir. Kararlı renk ve sağlam temeldir. Bu doğal ve basit bir şey. Bu renk tek başına ilk tercih olmasa da, diğer renklerle kombine edildiğinde gerçekten zariftir.

    Mor, ruhun rengidir. Mavinin derinliği ve kırmızının yoğunluğu, cesaret verici bir mor oluşturmak için birleşir. Uzun zamandır kalite ve lüks ile ilişkilendirilmiştir. Zenginliği ve kalitesi vardır ve saygı gerektirir. Mor hırslı ve kendinden emin bir liderdir. Siyah kadar zarif.

    Yeşil, doğanın rengidir. Yenilenme ve yaşamı ifade eder. Yeşil, canlandırıcı ve huzurlu bir renktir. Dinlendirici ve güvenli bir his sağlar. Yeşil, bize kendimizi ve başkalarını koşulsuz olarak sevme ve besleme yeteneği veren, duygusal olarak pozitif bir renktir. Tüm ihtişamıyla doğayı düşünün ve yeşili görün.

    Mavi, gökyüzünün ve denizin rengidir, gölgesidir. Sakinlik, huzur ve barış sağladığı düşünülmektedir. Mavi, güven, sadakat, dürüstlük ve sorumluluk duygusu uyandırır. Her renk ile kolay kombinlenebilir. Özellikle kırmızı ile muhteşem bir görüntü sergiler.

    Pembe, pamuk şekerin rengidir. Tatlıdır. Beyazın saflığı ile birlikte kırmızının tutkusudur. Sevgi, huzur ve kadınlıkla ilişkilidir. Pembe renk şefkati, besleyiciliği ve sevgiyi temsil eder. Pembe giymek her zaman iyi hissettirir.

    Sarı, ilginin rengidir. Zihinsel çeviklik ve algı yaratan renktir. Psikolojisi canlandırıcıdır. Umut, mutluluk, neşe ve eğlence sağlar. Renk anlamında sarı, ilkel düşünceyi harekete geçirir. Ruhsal olarak bu, yeni fikirlerin rengidir. Sarı, her zaman giymek için cesaret gerektiren olağanüstü renklerden biri olmuştur.

    Turuncu, enerjinin rengidir. Zor zamanlarda duygusal bir güç sunar. Dışa dönüktür, mutluluğu ve neşeyi yayıp, engelleri serbest bırakmanın rengidir. Turuncu, motive edici ve cesaret verici bir renktir.

    Kırmızı, tutkunun rengidir. Aşk ve öfke gibi güçlü duygular eşlik eder. Genellikle tehlike, cesaret ve güç için kullanılır. Kırmızı neşelendiriyor, enerji dolu ve heyecan verici. Kırmızı, insanların libido ve iştahla olan güçlü bağını uyarır. Kırmızı, moda endüstrisindeki tek yıldız.


    Yorumlar (2)
    • Morun zamanında çok zor elde edildiğini ve soyluların rengi olduğunu yeni öğrendim ben de. Sanırım murex denen bir deniz kabuklusundan elde edilliyordu. Yazayım dedim :)

        Yorum Bırakın

        Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.