Evinizin Ruhunu Dengeleyecek Eşyalar

Evinizin Ruhunu Dengeleyecek Eşyalar
  • 2
    0
    1
    1
  • Hayat bize bir sonraki anda kimin nerede olacağını söylemeyecek. Bu nedenle, evi olumlu duygular uyandıran nesnelerle dekore etmeliyiz. Size ve evinize iyi şans, uyum, pozitif enerji, saflık, netlik ve güzellik getirebilecek mükemmel şeyler sunuyoruz.

    Fil Küçük bir fil süsü, fil şeklindeki minder veya çömlek iyi şans, koruma, zenginlik ve bilgelik getirecektir, çünkü bu hayvan iyi şans, anlayış ve sadakati sembolize eder. Duvara fil resimleri veya duvar halıları da çizebilirsiniz. Fil tarafından tasarlanan metal duvar askısı da sağlamlık hissini artırmanın modaya uygun bir yolu.

    Balık Bu hayvan ürünü iyi şans ve refah getiriyor. Balık; şans, sağlık, refah, mutluluk, zenginlik ve gücü sembolize eder. Akvaryumu evde tutabilirsiniz. Balık heykeline veya duvara asılı dekorasyona balık eklemek basit bir fikirdir.

    Doğal Taşlar Gül kuvars, kan taşı, turkuaz, dumanlı kuvars ve diğerleri gibi kristalleri kullanarak sevgi, mutluluk, refah, iyi şans, stresi hafifletmek, yaratıcılığı geliştirmek, zihnin ve ruhun huzurunu sağlamak.

    Otlar ve Bitkiler Girişe yakın yuvarlak yaprakları olan bitki ve otlar; huzur ve denge sağlar. İrlanda yosununu paspasın altına koymak iyi şans ve zenginlik getirir. Benzer şekilde, 4 yapraklı yoncayı tutmak ve aloe verayı asmak şansın habercisidir. Düş kapanı Olumlu bir rol oynar ve insanları rahat hissettirir. Yer imlerini herhangi bir şekilde giyin, asın veya kullanın. Güzel rüya yakalayıcıların uyuyan insanları olumsuz duygulardan ve hayallerden koruyabileceği söyleniyor. Rüya yakalayıcı, aktif rüyalardan geçer. Mutluluk ve iyimserlik getirebilecek sanatsal bir ev dekorasyon unsurudur.

    Mantar Mantarı; yemek, ağaç dikmek veya dekoratif ürün şeklinde kullanmak iyi şanslar yaratır. Mantar baskısı ile duvarlarınıza desenler oluşturabilirsiniz. Tosbağa Bir kaplumbağa uzun ömürlüdür ve pozitif enerjiyi yayma gücüne sahiptir. Kaplumbağa, bireyin hayatındaki enerjiyi kontrol eder. İş yerinizin ya da evinizin arka bahçesine bir kaplumbağ koyarsanız enerjinin büyük oranda kullanılabilir olmasını sağlarsınız. Bambu Dekorasyon Bambu, bir evin, bahçenin veya herhangi bir odanın içinde kullanıldığında odaklanma, huzur ve iyi şans getirir. Düzgün Düzenlenmiş Mobilyalar Odanızın mobilyasının düzenlenmesi, daha kolay konuşma ve pozitif enerji sağlar. Taze Çiçek Taze çiçekler eklemek, bir evde iyimser hisler yaratır ancak solgunsa onları çıkarmayı unutma. Tütsü Yakmak Bu küçük dekoratif unsur, uzaydaki olumsuzlukları giderir ve dumanı ile uyum yaratır. İnternetten kaliteli tütsü çubukları alabilirsiniz. At Nalı Asmak İyi şans getirmek için açık ucu yukarı bakacak şekilde el at nalı. Tavus Kuşu Tüyü Evdeki pozitif enerjiyi korur; uyum, zenginlik ve mutluluk getirir. Rüzgâr Çanları Girişe rüzgâr çanları asın. Böylelikle refah ve iyi şansı kendinize çekin. Yazardan Not: Etrafımızdaki her şey bazı enerji türlerinden oluşur. Olumlu şeylerin hayatınıza girmesini memnuniyetle karşılamak için, iyimser bir enerji vererek başlayın. İyi düşünün ve yukarıda belirtilen şanslı şeyleri kullanarak pozitif hisler yaratın ve sonsuza dek pozitif hayatın tadını çıkarın.


    Yorumlar (1)
    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.