Edis Görgülü ve Günlük Hayatındaki Havalı Stilinden Detaylar

Edis Görgülü ve Günlük Hayatındaki Havalı Stilinden Detaylar
  • 0
    0
    0
    0
  • Edis Görgülü 28 Kasım 1990 tarihinde Londra’da doğdu. Edis, 4 yaşında piyano çalarak başladığı sanat yolculuğuna, okul yıllarında çeşitli tiyatro oyunlarında yer alarak ve İzmir Kent Orkestrası’nda şarkı söyleyerek devam etti. İstanbul’daki hayatı Galatasaray Üniversitesi İletişim Fakültesi’ni ve İstanbul Devlet Konservatuarı Yarı Zamanlı Müzikal Bölümü’nü kazanmasıyla başladı ve müzikle asıl yolculuğuna da keşfedilerek başladı. Biz de bu yazımızda Edis’in moda yolcuğundaki emin adımlarını göreceğiz. Genelde onu hep müzik kliplerinde farklı tarzıyla gördük ve kendine de çok yakıştırdı o renkli, desenli gömlekleri. Genelde sanatçılar kendilerini yansıtmayan, iyi hissettirmeyen kıyafetleri günlük hayatlarında olduğu gibi kliplerinde de giymezler, buna zorlanmazlar, stilistler buna çok dikkat eder. Edis'in kliplerde giydikleri de tarzını tamamen yansıtıyor aslında. Konu insanın tarzıyla ve giydikleriyle kendini yansıtması olunca günlük hayatını ve onun sokak tarzını incelemek daha farklı ve keyifli bir hal alıyor. Bakalım Edis Görgülü kendini günlük hayatında nasıl ifade ediyor ve tarzını yansıtıyor.
    Edis her türlü ceketi ve onları giymeyi gerçekten seviyor gibi görünüyor. Deri ceketi çok tercih ediyor. Aslında günlük tarzından konuşuyoruz fakat konserlerinde de deri ceket tercih ettiği oluyor. Deri ceket dolabınızda mutlaka bulunması gereken bir parça. Edis iki kombininde de basic tişörtlerle birlikte kullanmış. Düz beyaz bir tişörtle giydiğinizde basit bir kombini daha havalı gösterebilirsiniz. Yeşil neon rengi siyah renkle dengelenerek güzel bir kombin oluşturulmuş ve deri ceket tercih edilerek daha farklı bir hava katılmış. Bu arada bu kombinin havasını değiştiren o güneş gözlüklerini de unutmayalım.
    Erkek giyiminde bu kısa şort ve üstüne de tiril tiril gömlek olayını çok seviyorum. E bunu biz hepimiz yapıyoruz demeyin, bazı insanlar için alışılmış olmayabiliyor. Edis burada diz hizasından biraz daha yukarıda duran beyaz bir şortun üstüne, bol kesim, kısa kollu çizgili gömlek giyip yakasını hafif açık bırakarak bir kolyeyle tamamlamış görünümünü. Yazın özellikle hafif ve sizi terletmeyecek kumaşlar, üstünüzde ağırlık yapmayacak kıyafetleri seçmek gerçekten önemli. Ve de bu görünümüyle modanın merkezlerinden biri olan Paris'in sokaklarına uyum sağladığını söyleyeceğim. Beyler bu size güzel bir kombin önerisi olsun.
    Burada yine şort ve sweatshirt birlikteliğini görüyoruz. Oldukça rahat ve cool görünen bir kombin. Kombinde beline bir kot ceket de bağlanması, bu kombinin gerçekten havasını değiştirmiş. "İlk dışarı çıktığımda hava soğuktu ama sonra daralıp belime bağladım, tarzımla da buradayım" der gibi pozuyla da etkilemedi değil. Tarzıyla kendi Instagram profilinde paylaştığı fotoğraflarında da oldukça başarılı. Hep kombinlerde aksesuarların tamamlayıcı parçalar olduklarından konuşuyoruz, belki spora gidiliyordu ya da çok normal bir gündü fakat nasıl olursa olsun sırt çantası ve spor ayakkabılarıyla bu kombin tamamlanmış duruyor. Bir süre sonra Edis saçlarını bebek sarısına boyatarak karşımıza çıktı. Bir dergide bu saçlarıyla kapak sayfasında görülmüştü. Hayranlarını çok şaşırttı, bu yeni saçlarını seven de olmuştu, pek sevmeyen de ama Edis kendini nasıl seviyorsa öyle devam etti ve tarzına bence çok güzel bir yön verdi. Burada yine Edis'in deri ceketten vazgeçemediğini görüyoruz. https://www.instagram.com/p/B6EGgg7jvtN/ Edis'in genel olarak günlük tarzını yorumlamak gerekirse, olabildiğince rahat ve sportif giyinmeyi seven ama bir o kadar da havalı görünümünden vazgeçemeyen, kendi tarzını çok iyi yansıtabilen, moda konusunda çok başarılı Türk erkek sanatçılardan biri. Kaynak: 1, 2

    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.