Pixar Sıradaki Orijinal Filmini Duyurdu: Luca

Pixar Sıradaki Orijinal Filmini Duyurdu: Luca
  • 6
    0
    0
    2
  • Disney Pixar, resmi twitter hesabından yaptığı duyuru ile en yeni animasyon filmin adının Luca olacağını açıkladı. Yönetmenliğini daha önce yazıp yönettiği kısa animasyon film La Luna'dan tanıdığımız Enrico Casarosa'nın yapacağı Luca, İtalyan Rivierası'nda yeni arkadaşı ile birlikte hayatının en güzel zamanlarını yaşayan bir çocuğu konu alacak.

    pixar luca

    "İtalyan Rivierası'ndaki güzel bir sahil kasabasında geçecek olan orijinal animasyon filmi; dondurma, makarna ve sonsuz scooter gezintileriyle dolu unutulmaz bir yaz yaşayan bir çocuk hakkındaki büyüme hikayesi. Luca, tüm bu macerayı yeni en iyi arkadaşıyla paylaşıyor, ancak tüm eğlence derin bir sır tarafından tehdit ediliyor: O suyun altındaki başka bir dünyaya ait bir deniz canavarı."

    Açıklamasıyla Luca hakkında daha fazla bilgi veren Casarosa, Luca'nın onun için anlamını şu sözlerle ifade etti: "Bu benim için oldukça kişisel bir hikaye, yalnızca büyümüş olduğum İtalyan Rivierası'nda geçtiği için değil aynı zamanda filmin özünde bir dostluk kutlaması olduğu için. Çocukluk dostlukları genellikle kim olmak istediğimizi belirler ve bu konu ‘Luca’daki öykümüzün kalbindeki bağlardır. Bu yüzden, İtalyan sahilinin güzelliğine ve cazibesine ek olarak, filmimiz Luca'yı temelden değiştirecek unutulmaz bir yaz macerasına sahip olacak."

    Pixar'ın 2020 yazında çıkması planlanan filmi Soul, pandemi nedeniyle 20 Kasım'a ertelenmişti. Luca'nın ise 18 Haziran 2021'de yayınlanması planlanıyor.

     

    Kaynak: 1, 2


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.