Les Benjamins X Magnum Gururla Sunar!

Les Benjamins X Magnum Gururla Sunar!
  • 2
    0
    0
    0
  • Bünyamin Aydın tarafından İstanbul'da kurulan ve hızlı bir şekilde popülerleşen giyim markası Les Benjamins, az önce Magnum ile yaptığı iş birliğini duyurdu! Oyuncu Berrak Tüzünataç ve Mert Ramazan Demir'in yer aldığı kampanyada, Les Benjamins, Magnum ile olan iş birliği dahilinde bir kapsül koleksiyona imza atıyor. Gelin hep birlikte yeni çıkan bu kapsül koleksiyondan öne çıkan ürünlere göz atalım!

     

    Bu pembe astarlı, siyah renkli blazer, esintili sonbahar günlerinde hem spor hem iş giyimi kombinlerinizde rahatlıkla kullanabileceğiniz bir parça. Üzerinde Magnum X Les Benjamins işlemesinin bulunduğu blazerın fiyatı ise 1,959 TL.

     

    Beyaz üstüne siyah ve kırmızı renklerde iş birliği taraflarının isimlerinin yazılı olduğu bu tişört, üzerinde bulunan fermuar sayesinde ister crop-top olarak, ister normal uzunluğunda kullanılabilir. Bu beyaz tişörtün fiyatı ise 499 TL.

     

    Fiyatı 979 TL olarak belirlenen, eteğinde beyaz ve altın renklerinde Magnum X Les Benjamins işlemesinin bulunduğu bu elbise, spagetti askıları ile yaz akşamlarında veya özel günlerde, uygun bir ayakkabı & çanta eşliğinde sizleri, bulunduğunuz mekanın en şık ismi yapmaya hazır!

     

    Sağ ve sol yanlarında fermuar işlemelerinin bulunduğu bu siyah mini eteğin fiyatı 979 TL olarak belirlenmiş.

     

    Üzerinde etnik desenlerin bulunduğu bu pembe mont, yapacağınız spor kombinlerin vazgeçilmez parçası olmak için sizleri bekliyor! Fiyatı ise 3,359 TL.

     

    Koleksiyona ait diğer ürünlere ait detaylar ve daha fazlası için Les Benjamins'in mağazalarını ve internet sitesini ziyaret edebilirsiniz!


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.