100 Tl İle Daha İyi Giyinmek: Erkekler İçin Öneriler

100 Tl İle Daha İyi Giyinmek: Erkekler İçin Öneriler
  • 2
    0
    0
    0
  • Hepimiz aslında trendleri bir şekilde takip ediyoruz örneğin Instagram’da moda ile ilgili postlar keşfet kısmına düştüğünde, sevdiğimiz bir oyuncuyu veya şarkıcıyı takip ederken ya da televizyonda magazin programlarında görüyoruz. Yalnız hoşumuza gitmeyen bir nokta varsa o da fiyatlardır. Gerçekten istediğimiz birçok parça daha pahalıya satılabiliyor. İşte bu yüzden bende sizler için gece gündüz uyumayıp, seveceğinizi düşündüğüm kıyafetlerin veya aksesuarların daha uygun fiyatlıları nerede var onları araştırıp, çok fazla 100 lirayı aşmadan günlük kombinler yaptım.
     
    Öncelikle daha günlük bir kombinle başlamak istiyorum. Özellikle biraz daha dar, bermuda tarzı bir şortun üstüne daha bol bir tişört giyerek havalı bir tarz yaratabilirsiniz. Bu rahat kombinle aslında birçok yere gidebilirsiniz. Arkadaşlarınızla akşam üstü buluşabilir, pikniğe veya alışverişe gidebilirsiniz. Bütün bir kombinin fiyatı toplamda 139,78 TL’dir.

    Beyaz tişört 
    Bermuda şort 
    Bel çantası 
    Ayakkabı 
     
    Ya da diğer bir seçenek olarak bu kombiniz de terlik kullanabilirsiniz. Fiyat yine 139,78 TL’dir.

    Siyah Terlik

    Bana bir soru gelmişti özel günlerde daha spor ama şık bir kombin nasıl yaratabiliriz diye ve buradan yola çıkarak bende özel günler için böyle bir kombin yaratmak istedim. Her zaman şık olmak için özel günlerde takım elbise giymeye gerek yok tabi ki. Kendi tarzınızı bu şekilde kendi seçtiğiniz parçalarla ön plana çıkarabilirsiniz. Bu kombinin toplam fiyatı 140,28 TL’dir. 

    Gömlek 
    Pantolon 
    Ayakkabı 
    Kartlık 

    Son olarak biraz daha farklı bir kombin yaratmak istedim sizler için. Aslında buradaki gözde parçamız bandana. Bandana kullanmaktan çekinmeyin. İsterseniz boynunuza, isterseniz de başınızın çevresine bağlayarak kombininizi uğraşılmamış ama havalı görünen bir kombine çevirebilirsiniz. Üstte seçeceğiniz parça size kalmış bu yüzden bende üç ayrı parçadan esinlenerek üç farklı kombin yaptım.
     
    İlki yine daha spor ama şık görünen bir kombin ve birazda renkli bir gömlek. Pembe de kırmızının tonu olduğu için ikisinin uyumu güzel olacaktır. Bütün bir kombin fiyatı toplamda 137,97 TL’dir.

    Pembe Gömlek 
    Pantolon 
    Ayakkabı Bandana

    Daha günlük ve sade olan kombin ise beyaz tişörtle yaptığım kombin ve bu sefer bu kombinde tişörtle yakaladığınız rahatlığa ve sporluğa uyması için sandalet ekledim. Bütün bir kombin fiyatı toplamda 127, 97 TL’dir.

    Beyaz Tişört 
    Sandalet 

    Ya da bu kombinizi yine beyaz ama kısa kollu polo yaka bir tişörtle değiştirebilirsiniz. Polo yaka tişört ile yapılan kombin toplamının fiyatı 137,97 TL’dir.

    Polo Yaka Tişört

    Beyler için daha ucuz fiyata öneriler vermek ve bütçeyi çok fazla aşmamak isterdim fakat olabildiğince uygun ürünler bulmaya çalıştım sizler için. Umarım yazımı ve tavsiyelerimi beğenmişsinizdir. Eğer sizin de önerecekleriniz olursa benimle mutlaka paylaşın :)
     


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.