100 Kapak, 100 İnsan, 100 Hikaye

100 Kapak, 100 İnsan, 100 Hikaye
  • 3
    0
    0
    0
  • Vogue İtalya, eylül ayı sayısında farklı bir oluşuma imza atıyor. Vogue İtalya, içinden geçtiğimiz zorlu Covid-19 döneminde, hayatlarını her gün çeşitili kaynaklardan takip ettiğimiz 100 popüler ismi, hayatlarımıza ilham olmaları için kapaklarına davet ediyor.

    Bella Hadid, Emily Ratajkowski gibi isimlerin yanı sıra, 54 yaşındaki süper model Cindy Crawford ve Crawford'ın, annesinin yolundan ilerleyen 18 yaşındaki kızı Kaia Gerber gibi isimler de 100 kapak içerisinde yerlerini almış bulunmakta.

     

    Neredeyse her reklam kampanyası ve dergilerde görmeye alışık olduğumuz yetenekli model Bella Hadid, gri renkli bir kazak, kaban ve natürel makyajı ile sonbahar şıklığını Vogue İtalya eylül kapağına taşıyor.

     

    Kendi markası Inamorata ile modellik endüstrisi ile kazandığı popüleritesini bir adım öteye taşıyan Emily Ratajkowski, bir diğer adı ile Emrata, siyah renkli atletin üzerinde giydiği gri renkli spor ceketi ile sonbahar ayları için spor şıklığı garantiliyor.

     

    Süper modellik kavramını literatüre sokan isimlerden Cindy Crawford, klasik paltosu ve doğal saç & makyaj ikilisi ile karşımıza çıkıyor.

     

    Cindy Crawford'un 18 yaşındaki kızı, günümüzde en sık tercih edilen modeller arasında gelen ve bu alandaki yeteneği ile kariyerinde gelmiş olduğu noktayı oldukça hakeden Kaia Gerber, gri renkli tank topu ve kısa sarı saçları ile kapaktaki yerini alıyor.

     

    Pose isimli internet dizisi ile ünlenen Indya Moore, siyah v yaka ceketi ve doğal saçları ile göze çarpıyor.

     

    Eski model, insan hakları aktivisti, Gucci ve Council of Fashion Designers of America'nın danışmanı, Vogue İtalya'nın eski editörü, yaşayan efsane Bethann Hardison da Vogue İtalya'nın eylül ayının kapaklarında gördüğümüz isimler arasında.


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.