The Outer Worlds: Peril On Gorgon Genişleme Paketi Oynanış Videosu Yayınlandı

The Outer Worlds: Peril On Gorgon Genişleme Paketi Oynanış Videosu Yayınlandı
  • 1
    0
    0
    0
  • Gamescom'daki ilk gösteriminin ardından, Obsidian Entertainment ve Private Division, oyunun iki hikâye genişleme paketinden ilki olan The Outer Worlds: Peril on Gorgon için "Love Is The Plan, The Plan Is Death" yan görevinin yer aldığı derin bir bakış videosu yayımladı. Bu yeni oynanış videosu, Gorgon Asteroid'ini ilk kez görüntülemenin yanı sıra, yeni silahlar ve seyahatin bir kısmını bizlere tanıtıyor.

    The Outer Worlds: Peril on Gorgon, oyuncuları Adrena-Time'ın gizemli kökenini araştırmak için Gorgon Asteroid'e götüren yepyeni bir noir-renkli macerayla birlikte oyunun kara mizah dolu evrenine hatrı sayılır miktarda içerik ekliyor. Oyuncuların Peril on Gorgon içeriğine ulaşması için Monarch'ı geçmeleri gerekecek.

    The Outer Worlds: Peril on Gorgon 9 Eylül'de PlayStation 4, Xbox One ve PC için 14,99 dolardan satışa sunulacak ve Xbox Game Pass kullanıcıları DLC'yi %10 indirimli alabilecek. Peril on Gorgon ayrıca, yine 9 Eylül'de çıkacak olan The Outer Worlds Expansion Pass'in bir parçası olarak da satışa sunulacak. Outer Worlds Expansion Pass ayrıca ikinci hikâye genişleme paketi olan Murder on Eridanos'un da dahil olduğu toplam 24,99 dolarlık indirimli fiyatıyla satışa sunulacak. The Outer Worlds: Peril on Gorgon ve The Outer Worlds Expansion Pass'i aktif etmek için, ana oyuna aynı platformda sahip olunmasını gerektirmektedir.


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.