Nike'ın İlk Hamile Giyim Koleksiyonu Satışa Çıkıyor

Nike'ın İlk Hamile Giyim Koleksiyonu Satışa Çıkıyor
  • 2
    0
    0
    0
  •  

    Spor giyim markası Nike, ilk hamile giyim koleksiyonunu çıkarmaya hazırlanıyor! Üç senelik bir araştırma ve çalışmanın ardından hamile giyim koleksiyonunu duyuran Nike’ın tasarım direktörü Carmen Zolman, “Birçok kadının Nike kıyafetlerini hamilelik dönemine uydurmaya çalıştıklarını gördük. Nike’ın spor uzmanlığını gerçekten dinleyerek, öğrenerek ve yenilik yaratarak anneliğin her dönemine taşımak istedik. Kadınların hayatındaki bu yeni dönemde spor maceralarının sonlanmamasını istedik.” diyerek, koleksiyonun çıkış amacını dile getirdi.

    Sweatshirt, spor sütyeni, askılı üst ve tayttan oluşan dört ürünlük bu koleksiyon için, ciddi bir araştırmaya gidildi. 150 bin kadın ile araştırmaların yapıldığı ve 70 adet materyalin denendiği çalışmalar sonucunda, hamilelik döneminde sporundan vazgeçmek istemeyen anne adaylarının konfor ve ihtiyaçlarını karşılayan en uygun  koleksiyon, 3 yılın sonunda satışa çıkmaya hazırlanıyor.

    Koleksiyondaki ürünlerin fiyatları $45 - $85 arasında değişmekte. Koleksiyona 17 Eylül tarihinden itibaren Nike online mağazasından ulaşabilirsiniz.

     


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.