Köfn, Yeni Ep Albümü "dans"ı Hayranlarıyla Buluşturdu

Köfn, Yeni Ep Albümü "dans"ı Hayranlarıyla Buluşturdu
  • 1
    0
    0
    0
  • Türkiye'de elektronik/dans türünün yükselen ikilisi Salman Tin ve Bilge Kağan Etil'den kurulu KÖFN, yeni EP'leri DANS'ı 4 Eylül'de DokuzSekiz Müzik etiketiyle yayınladı.
     
    Diskografilerinde daha önce "Güneşe Dokundum", "Taş Kalbinin Çöllerinde", "Ben Seni Arayamam" gibi hit elektronik-dans şarkılarına imza atan KÖFN, bu kez "Yaz biter, DANS bitmez" dedirtecek, enerjisi yüksek bir proje ile müzikseverlerin karşısına çıkıyor.


     
    Elektronik müziğin akustik enstrümanlar ile buluştuğu, sakin olduğu kadar kalp ritmiyle dans ettiren "DANS" EPsinin tüm şarkıları KÖFN'e ait. Projenin ilk şarkısı "EL",  elektronik sampleların gitar ritimleri ile iç içe geçtiği müziği, eğlenceli sözleri ve video klibiyle grubun hitleri arasında yerini aldı.


    Grubun kendi deyimiyle Elektronik Türkçe Pop çalışmalarından olan "DANS", KÖFN'ün kendi soundlarının Türkçe'ye ve Türk Müziği'ne yansımalarının keşfedilmiş hali. "Bizim tek amacımız var; Olabildiğince yapılamayanı yapmak ama insanların dinleyebileceği tarzda. O yüzden bu tarz karışımlar, etkileşimler yapıyoruz. Yaptığımız şey tam olarak Dünya müziğinden beslenerek  zamana uygun Türk pop müziği üretmek." diyen Salman Tin ve Bilge Kağan Etil bu yönde üretmeye devam ediyor. 


     


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.