#müziğesesver

#müziğesesver
  • 0
    0
    0
    0
  • İçinde bulunduğumuz söz konusu pandemi sürecinde yaşadığımız imkansızlıklar, özellikle sağlık sektörümüz başta olmak üzere birçok alanda çalışanları derinden etkilerken, durumdan maddi anlamda en fazla etkilenen başlıca alanlardan biri ise müzik sektörü oldu.

    Bu uzun süreçte, ülke çapındaki konserlerin haliyle iptal edilmesi, müzik emekçilerini oldukça sarstı; gerçek anlamda en büyük gelir kaynakları olan konser organizasyonlarını bir anda kaybettiler. Bunun yanında, en son yayınlanan genelge ile gece 00.00'dan itibaren kafeterya ve restoranlarda müziğin yasaklanması da ayrıca bir sıkıntı oldu.

    İlgili bütün kısıtlamalar sonucunda ise bu durum, sanatçılarımızın, #müziğesesver hashtag’i ile kendi seslerini bu kez sahnelerden değil de sosyal medya platformlarından duyurmaya çalıştıkları bir sürece evrildi. Ülkemizin en önde gelen müzisyenleri bile artık hem maddi anlamda çarelerinin tükenmeye başladığını hem de onların yanında çalışan ekip arkadaşlarının eve ekmek götüremeyecek durumda olduklarını dile getiriyor.

    Siz de müzik emekçilerimizin yanında olun, ses verme sırası artık hepimizde #müziğesesver 🖤

    Sanatçılarımızdan gelen desteklere aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz.

    1

    2

    3

    4


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.