20 Günde 14 Farklı Tiyatro Oyununu Yaklaşık 10.000 Kişi İzledi

20 Günde 14 Farklı Tiyatro Oyununu Yaklaşık 10.000 Kişi İzledi
  • 1
    0
    0
    0
  • KüçükÇiftlik Park’ın yeşil yüzü KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu, yaz sezonuna veda etti. URU organizasyonu ve Mey Diageo kurumsal desteğiyle 20 günde 14 farklı tiyatro oyununu yaklaşık 10 bin tiyatrosever ile buluşturan KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu, Haldun Dormen’in başrolünde oynadığı “Kibarlık Budalası” ile perdelerini kapattı.

    Yaz sezonunda hijyen ve sosyal mesafe kurallarına uygun olarak seyircisiyle tiyatroları buluşturan KüçükÇiftlik Park’ın yeşil yüzü KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu, yaz sezonuna veda etti.

    URU organizasyonu ve Mey Diageo kurumsal desteğiyle 20 günde 14 farklı tiyatro oyununu yaklaşık 10 bin tiyatrosever ile buluşturan KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu, Haldun Dormen’in başrolünde oynadığı “Kibarlık Budalası” ile perdelerini kapattı.  

    COVID-19 salgını nedeniyle pandemi kurallarına uygun bir şekilde açık havada  tiyatroları seyircisiyle buluşturan KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu’nda Ağustos ayından bu yana Kedi Sahne Sanatları’ndan “Kibarlık Budalası”; Semaver Kumpanya’dan “Cimri”; Dostlar Tiyatrosu’ndan “Yaşamaya Dair” İstanbul Halk Tiyatrosu’ndan “Alevli Günler” ve “Üçü Bir Arada”, Baba Sahne’den “Bir Baba Hamlet” ve “Basit Bir Ev Kazası”; Süheyl ve Behzat Uygur Tiyatrosu’ndan “Süt Kardeşler”; Oyun Atölyesi’nden “Kral Lear”; Nisan Ceren Göçen’den “Evlat”; Craft Tiyatro’dan “Kızlar ve Oğlanlar”;  Reha Özcan Kumpanyası’ndan “Bir Garip Orhan Veli”; Duru Tiyatro’dan “İki Bekar”; KomediaTürk İstanbul’dan “Halktan Biri/Travis Pine” tiyatroseverlerle buluştu.


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.