2020’Nin Son Çeyreğinde Değişen Trendler

2020’Nin Son Çeyreğinde Değişen Trendler
  • 4
    0
    0
    0
  • Son bir iki senedir ve daha öncesinden kalan, dolabımıza mutlaka eklediğimiz trend parçalar vardı. Fakat bu trend parçalar kısa sürede yerini diğer parçalara bıraktı. Pandemi döneminin mi etkisi var bilemiyorum ama daha sade ve daha rahat edeceğimiz parçalar hayatımıza girmeye başladı. 2020 biterken belki de dolabımıza bu parçaları eklemenin zamanı gelmiştir.

    Uzun Paça- Bol Pantolonlar 

    Dar pantolonların bir de kısa veya kesik paçalarla bütünleştiği dönemlerden artık uzak kalıyoruz. Dolabımızda daha bol ve daha uzun paçalı pantolonlara yer açıyoruz. Palazzo dediğimiz bol kesim kumaş pantolonlar yine bir dönem tercih ediliyordu fakat son zamanlara kot pantolonlar da tercih edilmeye başladı. Yaz aylarında, baharın tatlı serinliğinde ve kışın sert soğuklarında rahatlıkla kullanabileceğiniz parçalardan. 

     

    Buradan alışveriş yapabilirsiniz

    Düz Tabanlı Spor Ayakkabılar

    Balenciaga’nın büyük traktör taban diye dalga geçtiğimiz, “ay yok ben hiç böyle giymem” dediğimiz ayakkabıların benzerlerini ya da farklılarını üretebildikleri kadar ürettiler. Kimimiz belki sözünden döndü kimimiz de bu yüksek tabanlı, kaba ayakkabıların yüzüne hiç bakmadı. Artık listemiz de değiştiğine göre 80’lerin daha minimal, düz tabanlı spor ayakkabılarına dönüş yapabiliriz. 

    Buradan alışveriş yapabilirsiniz

    Kare-Oval Gözlükler

    90’lardan gelen küçük mikro gözlüklerden artık vazgeçmenin zamanı. Yine 90’lardan çok uzaklaşmadan dolabımıza biraz daha büyük dikdörtgen ve oval güneş gözlüklerini alıyoruz. Mikro gözlüklerin numarası baya havalı görünmekti yoksa güneşi tamamen engellediği söylenemez. Bu dikdörtgen gözlükler hem gözlerinizi güneş ışığından koruyacak hem de havalı hissettirecektir. Şık, spor veya daha günlük her türlü kombininiz de kullanabilirsiniz. 

    Buradan alışveriş yapabilirsiniz

    Süveter

    Kazaklar hala dolabımızda olacak tabi ki. Hiçbir yere gitmiyorlar. Sadece bu dönem de süveterler biraz daha yükselişe geçti. Kışın her zaman kazaklara sığınmak zorunda değiliz. Süveterleri hem gömleklerle hem de uzun kollu tişörtlerle kombinleyebilirsiniz. Bir de bahar döneminde kısa kollu tişört ve trençkot ile kombinimizi tamamlayabilirsiniz.

    Buradan alışveriş yapabilirsiniz

    Büyük Çantalar

    Geçen senenin sonlarına doğru baget çantalar trend listelerini zorladı. Her renkten, her kumaştan küçük veya büyük olanını istiyorduk. Bu senenin sonlarına doğru artık daha büyük çantalar kullanmaya başlıyoruz. “Shopper Bag” ya da “Tote Bag” yani alışveriş çantası denilen büyük boy çantalar daha ön planda. Tabi bu tarz çantalar bir dönem yine popülerdi ama artık dirsekte veya bilekte taşımak yerine direkt omuzda taşımak trend.

    Buradan alışveriş yapabilirsiniz


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.