15 Kasım'daki Akrep Burcunda Yeni Ay!

15 Kasım'daki Akrep Burcunda Yeni Ay!
  • 6
    0
    3
    0
  • 15 Kasım kasım tarihinde Akrep burcunun 23 derecelerinde bir Yeni ay deneyimleyeceğiz. Genel ve burç yorumlarına geçmeden önce astrolojik olarak Yeni ay'ın ne demek olduğunu kısaca anlatmak istiyorum...

    Astrolojide Yeni ay dönemleri başlangıçlar, yeni girişimler, alacağımız yeni kararlar ve yeni adımlarla ilgilidir. Yeni ay hayatımıza değişim enerjisi getirebilir fakat yeni ay her zaman olumlu bir değişim getirmeyebilir önemli olan bu değişim enerjisini doğru kullanmaktır. Bu yeni ay'da önemli olan ani hareket etmemek ve hızlı kararlar vermemek...

     

    15 KASIM YENİAY'I

    Aslında güzel bir yeni ay bizi bekliyor diyebilirim çünkü bu yeni ay'a Jüpiter adında bir gezegenin küçük de olsa bir etkisi var. Peki bu ne demek? Başlayacağınız veya adım atacağınız her işte astrolojinin şanslı, bolluk getiren ve bereketli gezegeninin etkisi olacağı için adımlarınız size şans getirebilir. 

    Bu yeni ay'da dünya ve ülkemiz genelinde akrep temalı ve 12.ev temalı şeyler konuşuyor olacağız... Nedir peki bu akrep temalı ve 12.Ev temalı şeyler? Hemen sıralayayım..

    Cerrahlar ve ameliyatlar, morglar, başka ülkelerle olan mali ilişkiler, kimyasal atıklar veya maddeler, biyolojik silahlar, laboratuvarlar, mafyalar, nefret suçları... 12.Ev aynı zamanda kapalı alanları, karantinayı temsil eder. Bunların hemen hemen hepsi size oldukça tanıdık değil mi? Eee gündemimiz Covid-19 olunca fazlaca tanıdık geliyor. Olası bir karantina ve kısıtlamaların tekrar karşımıza çıkacağını söyleyebilirim. Bu dolunya bizim ülkemizin 5.evinde gerçekleşiyor, yani?

    Bu dolunayla birlikte diplomatlar ve elçilerle ilgili sansasyonel haberler duyabiliriz. 5.ev aynı zamanda eğlence yerlerini, tiyatroları ve spor/sporcuları anlatır. Eğlence yerlerinin ve tiyatro salonlarının kapanması, spor müsabakalarının durdurulması ne yazık ki olası. Ülkemizde özellikle ekonomi alanında yeni kararlar alınabilir. Uluslararası hukuk, hava yolları, medya kuruluşları, din adamları, ithalat-ihracat gibi konularda yeni kararlar gündeme gelebilir.

    İsterseniz içinizi daha çok karartmadan bireysel olarak nasıl etkileneceğimize geçelim.

    Akrep demek gizlilik demektir. Bu yeni ay ile birlikte işlerinizi gizlilik içerisinde yapmak isteyebilirsiniz. Somut şeyleri dönüştürmekten zevk alabilirsiniz. İş yerinizde veya genel hayatınızda değişim yaratmak isteyebilir, otorite kazanmak isteyebilirsiniz. Dile getirilmemiş bilgiyi araştırabilir, ona inanabilirsiniz ve sistematik hatalar gözünüze çarpabilir. Bol bol araştırmalar yapabilir, en gerçeği, en derini öğrenmek isteyebiliriz. Karanlık işler yapmaya eğilim gösterebilirsiniz. Risk alabilirsiniz fakat aldığınız riskte fevri davranırsanız kayıplar yaşayabilirsiniz. Kendinizi oldukça hırslı ve güçlü hissedebilirsiniz. Manevi alanda araştırmalar yapabilir bu alanda bireysel olarak güç elde etmek isteyebilirsiniz. Akrep yeni ay'ının etkileri hemen hemen 7-15 gün arası kadar kendini gösterecektir. Bu zaman diliminde cinsel hayatınız ve cinsel arzularınız çok aktif olacaktır. Fakat akrep burcu cinsel organları ve cinsel yolla bulaşan hastalıkları yönetir. Korunmadan cinsel ilişkiye girmek için oldukça tehlikeli bir zaman dilimi içerisindeyiz o yüzden dikkatli olmakta fayda var. Akrep burcunun (klasik astrolojiye göre) yönetici gezegeni Mars 15 Kasım itibarı ile direkt konuma geçiyor (retro hareketini bitiriyor). Bunun anlamı bireysel olarak kendinizde yeni bir işe başlama enerjisi bulabilecek, bir şeyler için savaş verebileceksiniz. Girdiğiniz işlerde oldukça istekli ve istikrarlı olacaksınız... Bu yeni ay günü aynı zamanda Merkür ile Uranüs açısında zorlu bir açı olacak bunun anlamı ise ani kararlar vermekten kaçınmalısınız akrep her ne kadar risk almayı sevse de bu açı daha sonra pişman olmamak için biraz daha düşünmemizi söylüyor. Sözleşmelerle ilgili ani ve hiç beklenmedik gelişmeler olabilir. Yeni ay'ı takip eden bir sonraki gün Venüs ile Jüpiter arasında zorlayıcı bir etki olacak. İkili ilişkilerinizde abartmamaya özen göstermeniz gerekmekte. Eğer gereksiz yere bir konuyu büyütürseniz kaybeden siz olursunuz! Fazla ve gereksiz yere para harcamamaya dikkat etmeniz gerekiyor.

     

    Yeniay'ın burçlar üzerinde etkisi.

    (Not; Burç yorumları yükselen burcunuza göre hazırlanmıştır eğer bilmiyorsanız Güneş burcunuza göre okuyabilirsiniz.)

     

    •     Sevgili Koç Ve Yükselen Koç Burçları.

    Bu yeni ay size krizleri çabucak atlatma enerjisi, borçlarla ilgili rahatlama veya borçları kapatmak için yeni iş girişimleri gibi fırsatlar getirebilir. Ailenizin ya da eşinizin varlıklarında çoğalma güzel paralar kazanma dönemi. Bu yeni ay miraslarla ilgili konuları önünüze getirebilir. Finansal kaynaklarınızı yeniden gözden geçirebilir ve finans durumunuza göre yeni planlamalar yapabilirsiniz. Yeni bir girişim veya ortaklığa girebilirsiniz. Ayağınıza gelecek yeni fırsatlara korkak yaklaşmamak ve kendinize güvenmek çok önemli. Vergi, sigorta, burslar konusunda ödemediğiniz bir vergi veya sigorta borcu karşınıza çıkabilir. Beklediğiniz bir burs size çıkabilir...

     

    • Sevgili Boğa Ve Yükselen Boğa Burçları.

     

    Bu yeni ay ikili ilişkiler ve ortaklıklarla ilgili konuları odak noktanız haline getirecektir. Eğer ilişkiniz yoksa hayatınıza aniden yeni birileri çıkabilir ve güzel bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Eğer bir ilişki içerisindeyseniz ilişkiniz için önemli ve ciddi adımlar atabilirsiniz, evlilik kararları konuşulabilir... İkili ilişkilerinizde bazı kusurlar/kusurlarınız göz ardı edilebilir ve bitmiş bir ilişki ile yeniden bir araya gelebilirsiniz. Eğer ilişkinizde veya evliliğinizde sorunlar yaşıyorsanız bunları konuşarak düzeltmek veya bir ilişki terapistine gitmek için mükemmel bir dönem. Yeni iş ortaklıları kurabilirsiniz yeni imzalar atabilirsiniz. Avukatınızla birlikte yapacağınız vekalet konuları için güzel bir yeni ay gökyüzü sizi destekliyor olacak çünkü. Açık açık kendini belli eden fakat bugüne kadar göremediğiniz düşmanları çok rahat göreceksiniz.

     

    • Sevgili İkizler Ve Yükselen İkizler Burçları.

    Bu yeni ay ile birlikte çok çalışıp az değer görme gibi bir durumunuz var ise bu durum düzelebilir, yeni zamlar alabilir veya takdir görebilirsiniz. Yeni bir hayvan sahiplenir veya evcil hayvanınzla bol bol vakit geçirebilirsiniz. İş hayatınızda ve günlük olarak yaptığınız işlerde yaşam temponuz artabilir yaptığınız her iş size bereketiyle geri dönebilir. İş arkadaşlarınız, iş ortamınız değişebilir ya da iş değiştirmek isteyebilirsiniz. Adım atmaktan korkamanıza gerek yok çünkü günlük hayatınızı değiştirecek büyük değişimler ayağınıza gelebilir hazır olun... Size iyi gelmeyen bir ilişkinizi, verilmiş bir kararınızı değiştirmek ya da sonlardımak isteyebilirsiniz ama bu süreçte fazla aceleci olmamaya özen gösterin... Hayatınızı yeniden ve daha güzel bir düzene sokmak için mücadeleye hazır olun !

     

    • Sevgili Yengeç Ve Yükselen Yengeç Burçları.

     

    Bu yeni ay ile birlikte yeni hobiler edinmek isteyebilir ya da sanatsal yeteneklerinizi keşfedip bunları kullanmak isteyebilirsiniz. Aşık olabilir, var olan aşkınızın kalitesini yükseltmek için yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. Eğer evliyseniz ve çocuk istiyorsanız sizin için en güzel dönem... Cinsel konulara çekilebilir, yeni fanteziler keşfedebilir hatta bunları denemek isteyebilirsiniz. Şans oyunları, borsa gibi riskli işler içine girebilirsiniz. Yaratıcılığınızın en üst seviyesinde olacağı bir dönem sizi bekliyor bu fırsatı kaçırmayın. Babanınızın finansal durumu ile ilgili konular karşınıza çıkabilir. Tatile çıkabilir, hobilerinizden para kazanabilir veya yeni meşgaleler ile uğraşabilirsiniz...

     

    • Sevgili Aslan Ve Yükselen Aslan Burçları.

    Bu yeni ay ile birlikte ailenizle daha çok vakit geçirmek isteyeceksiniz. Aile köklerinizi araştırmak isteyebilirsiniz. Yeni bir eve taşınma konuları gündeme gelebilir eğer böyle bir gündeminiz var ise çok güzel bir ev bulabilirsiniz. Yatırım yapmak isteyebilirsiniz. İşinizi eve taşıyabilir (home office) ya da evden yürüteceğiniz yeni bir işe adım atabilirsiniz. Eve bol bol misafir gelmek isteyebilir bu süreçte dikkatli olmakta fayda var. Evinizde eşyaların yerini değiştirebilir veya evinize yeni eşyalar alabilirsiniz. Miras mal paylaşımı gibi konularda aile ile toplanıp bir karar verebilirsiniz.

     

    • Sevgili Başak Ve Yükselen Başak Burçları.

    Bu yeni ay ile birlikte iletişim, posta, e-posta gibi görsel ve sözel iletişim trafiğiniz çok artabilir. Yeni görüşmeler konuşmalar yapabilirsiniz. Bir süredir düşündüğünüz bir eğitime veya projeye başlayabilirsiniz. Yakın çevre, kardeşler, ülke içi kısa yolculuklar ve eğitim konuları gündeme gelebilir. Bu dönemde çok fazla seyahat etme isteği yaşayabilirsiniz dikkatli olmakta fayda var. Bu dönem mantıksal olan her şey sizi içine çekebilir. Eğer çocuğunuz var ise onun eğitimi ile ilgili güzel gelişmeler ve haberler alabilirsiniz. Sosyal medya ortamında son derece aktif olmak isteyebilirsiniz. Eğer bir toplantı veya sunum yapmanız gerekiyorsa çok güzel bir döneme giriyoruz işin içinden kolayca çıkabilirsiniz.

     

    • Sevgili Terazi Ve Yükselen Terazi Burçları.

    Bu yeni ay ile birlikte maddi kazançlarınız artabilir. Parayı nereden ve nasıl kazanırım gibi soruların cevaplarını bulabilirsiniz. Bol bol üretim yapabilirsiniz. Finansal konularda bir güven arayışı içerisinde olacaksınız. Bu dönem yapacağınız her iş için çevrenizden desteklenmek isteyebilirsiniz Bu dönem yeni iş fırsatları karşınıza çıkabilir ya da mevcut işinizde terfi, zam alabilirsiniz. Gelir artışınızın tadını çıkarabilirsiniz...

     

    • Sevgili Akrep Ve Yükselen Akrep Burçları.

     

    Bu yeni ay ile birlikte kişisel yeteneklerinizi keşfedebilirsiniz. Estetik yaptırabilir veya fiziksel görünüşünüzde değişiklik yapmak isteyebilirsiniz. Bu yeni ay gerçekleşirken birçok gezegen burcunuzda olacak bu da büyük bir değişim, dönüşüm ve gelişim dönemi sizi bekliyor demek olacaktır. Kişiliğiniz, dış dünyaya verdiğiniz intiba ana konunuz olacak. Yeni bir ilişki, yeni bir iş fırsatı söz konusu olabilir fakat başına buyruk bir akrep gibi davranmayıp her işinizi planlı yapmanızda fayda var...

     

    • Sevgili Yay Ve Yükselen Yay Burçları.

    Bu yeni ay ile birlikte sizi sınırlandıran konulardan uzaklaşabilirsiniz. Gözle görülmeyen veya bilinmeyeni araştırmak sizin gündeminiz olabilir. Bu dönem sizin için enerji biriktirme kendini dinleme dönemi olacaktır. Endişe ve korkularınızdan arınmak isteyebilir, bol bol meditasyon yapabilir ya da dua edebilirsiniz. Yakın çevrenizin sağlık sorunlarıyla ilgilenebilirsiniz. İç dünyanızda otorite kurmak, bir süre kendinizle baş başa kalmak, uzun süredir içinizde tuttuğunun negatif her şeyden arınma dönemi başlıyor sizin için.

     

    • Sevgili Oğlak Ve Yükselen Oğlak Burçları.

    Bu yeni ay ile birlikte sosyal statü, arkadaşlık, arkadaş gruplarınız gündeme gelecek. Yeni arkadaşlıklar kurabilir, arkadaşlarınızdan herhangi bir konudan destek alabilirsiniz. İş hayatınızda kazandığınız gelirlerde artış yaşanabilir. Sivil toplum kuruşları ile birlikte gönüllü işler yapmak isteyebilirsiniz. Hayalleriniz ve gelecek hakkında konulara odaklanabilirsiniz. Hayatınıza gelecek planlarınızı gerçekleştirmede yardımcı olacak yeni insanlar girebilir. Sosyal hayatınız hareketlenebilir...

     

    • Sevgili Kova Ve Yükselen Kova Burçları.

    Bu yeni ay ile birlikte kariyerinizde yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Yeni iş teklifi, terfi alabilir ya da kendi işinizin patronu olmak için adımlar atabilirsiniz. İkinci evlilikler gündeme gelebilir. Patronlarınız değişebilir ya da patronunuzla aranızdaki ilişkiniz pozitif yönde değişime uğrayabilir. Yaşamınızda kariyer hedefleri gündeminizde olabilir. Kariyer olanakları olarak yenilenme ve dönüşüm süreci sizin için başlıyor. Tüm hayatınızı yeniden düzenleme, yeni ve ciddi kararlar almak isteyeceksiniz. Değişime ayak uydurun...

     

    •   Sevgili Balık Ve Yükselen Balık Burçları.

    Bu yeni ay ile birlikte liseden sonraki eğitiminiz eğer yarım kaldıysa devam edebilir ya da yeni bir üniversiteye başlamak isteyebilirsiniz. Bu dönem ki konularınız eğitim olabilir ilerde yapmak istediğiniz kariyer ile ilgili hobilerinizle ilgili ya da yabancı dilde profesyonel bir eğitim almak isteyebilirsiniz. Felsefe, din, hayatı sorgulamak konuşmaktan keyif alacağınız konular olabilir. Yurt dışı ile ilgili işler, eğitimler ya da geziler gündeminiz olabilir. Hukuksal konularda eğer bir dava açtıysanız sizin lehinize sonuçlanması olası. Sosyal bilincinizin yüksek olacağı bir dönemdesiniz.

     

    Akrep burcunda yaşayacağımız bu yeni ay umarım hepimiz için çok güzel başlangıçlara sebep olur. Tekrar görüşene dek kendinize dikkat edin...

     

     

     


    Yorumlar (3)
    • Henuz isminizi duyurmamis olmaniza ragmen bu yazinizla bile onunuzun ne kadar acik oldugu tartismasiz. Guzel sade bir dille, her seyin ne oldugunu belirterekte yazinizda cok dogru bir yol izlemissiniz, yazilarinizin devamini sabirsizlikla bekliyorum :)

      • Çok güzel ve net bir yazı olmuş. Devamını bekleriz mutlaka.

        • Çok başarılı bir yazı. Bu şekilde yapılan öngörülerde öncelik olarak yükselen burcun okunması gerektiğini belirtmek çok doğru bir teşvik.

          Yorum Bırakın

          Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.