Sezonun Tamamlayıcı Parçaları

Sezonun Tamamlayıcı Parçaları
  • 6
    0
    0
    0
  •   Herkese selamlar , umarım hepiniz çok iyisinizdir. Hepimiz günlük hayatımızda oldukça casual kombinler yapıyoruz aslında. Stil sahibi görüntümüzü korumak her zaman kolay olmuyor maalesef . İş hayatı , okul hayatı derken kendimize çok da özen gösteremediğimiz zamanlar oluyor hayatımızda. İşte burada da çooook sevdiğim tamamlayıcı parçalar devreye giriyor. Modanın en çok da bu yanı güzel zaten , küçük bir parçayla bile kendi stilinizi ortaya koyabiliyorsunuz. Bu yazıda kombininize yapabileceğiniz ufak dokunuşlarla nasıl stil sahibi görünebileceğinizden bahsetmek istedim. E hadi o zaman başlayalım ! 

    Bucket Şapkalar! 

     Bu hayatta kıyafetlerden daha çok sevdiğim bir şey varsa o da aksesuarlardır herhalde. Bucket şapkalar ise geçtiğimiz yazın en trend aksesuarlarından biriydi. Bütün yaz kurulduğu bu tahtı çok sevmiş olacak ki kış sezonu boyunca da o tahttan kalkacakmış gibi gözükmüyor. En basit spor kombinlerinizi bile tarz hale getirecek bu şapkaları , çok meşgul olup saçlarını yapacak zamanınız olmadığı zamanlar takarak, kombinlerinizi kurtarabilir, stil sahibi görüntünüzden ödün vermeyebilirsiniz. 

      Desenli Çoraplar!

       Hep söylüyorum , yine söyleceğim. Trend geliyorum demez, gelir! Günümüzün en lüks markalarından olan chanel , gucci gibi öncüler, üzerinde kendi logoları olan çoraplarını duyurmaya başladılar bile. Aslında senelerdir arasıra hayatımıza giren bu çoraplar , bu sezonun en çok göreceğimiz trend parçalarından biri. Günlük kombinlerinizde uzun siyah bir kazağın altına giyebileceğiniz desenli çoraplarla giydiğiniz kombinin aurasını da anında değiştirebilirsiniz. Bunun yanında bu sezon saten elbiseleri de çok konuştuk. Bu elbiselerin altına da giyebileceğiniz bu çoraplarla hem şık hem de stil sahibi görünebilirsiniz. Küçüklüğümden beri Blair Waldorf'u moda ikonu olarak gören ben bu trendi çok ama çok sevdim , herkesi desenli çorap almaya davet ediyorum , bu yolda beraber olalım lütfen,hadiii koşun !

    Deri Çizmeler! 

      Diz hizasında biten deri çizmeler de bu sezonun trend ,tamamlayıcı parçaları arasında yer aldı. Ben bu çizmeleri en çok da casual kombinlerle kullanmayı seviyorum. Basit bir siyah kazak ve pantolonla tamamlandığında bile size çok havalı bir görüntü katıyor. Daha da şıklaştırmak isterseniz siyah mini elbise ve blazer ceketlerle kombinlemeniz yeterli olacaktır. Bu sezonun trendi dedik ama , hiçbir zaman modası geçmeyecek, herkesin dolabında bulundurabileceği bu çizmelerin farklı farklı kombinleniş tarzlarını görmek için sabırsızlanıyorum. 

    Gold Yüzükler ve Earcuff Küpeler!

      Bu sezon all black kombinleri çok göreceğiz. Basic parçalarla oluşturacağımız bu kombinleri ise en çok gold takılar ile tamamlayacağız. ' Kruvasan' yüzükler ve earcufflarsa sezonun en yıldızı parlayanları! Gold parçalarınızı dilediğiniiiz kadar abartabilirsiniz ! Günlük kombinlerimde benim de en çok kullandığım aksesuarlar gold yüzükler ve küpeler sanırım. Bir insanın zevkini en çok bellli eden parçaların da takılar olduğunu düşünüyorum. O yüzden size önerimmm takın takıştırın , abartın, çoğaltın, parlatın!

    Ekstra: Abartılı Eyelinerlar! 

     Ufacııık bir makyaj tüyosu da vererek önerilerimi şimdilik burada sonlandırmak istiyorum.Bana kalırsa makyaj stili de bir kombinin en ama en tamamlayıcı parçalarından biri. Bu sezonu ise eyelinerlar süslüyor! Zaten maske taktığımız bu günlerde , dudak ve aşırı abartılı yüz makyajları geride kaldı gibi görünüyor. Hepimizin bildiği üzere sokakta sadece gözlerimiz gözüküyor, e o zaman gözleri ön plana çıkarma zamanı, hem de çok ön plana ! Eyelinerları abartılı kuyruklar ve taşların tamamlayacağı makyaj stillerini de gerek instagram bloggerları , gerekse celebrity hayatını oldukça sıkı takip ettiğimiz trend öncüleri tarafından oldukça sık görmeye başladık bile. Yaza doğru bu trendin daha da artacağını düşünüyorum , Kıyafetlerde sadelik , göz makyajlarında abartıya hoş geldiniz!  Yazıyı da burada bitiyorum, umarım size ilham verecek bir şeyler yakalayabilmişsinizdir. Bir sonraki yazıda görüşmek üzere, kendinize çok çok çok iyi bakın !


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.