30 Kasım İkizler Burcu Ay Tutulması ! - Kolektif Bilinç-

30 Kasım İkizler Burcu Ay Tutulması ! - Kolektif Bilinç-
  • 2
    0
    1
    0
  • 30 Kasım’daki İkizler Burcunda

    Dolunay Etkili Ay Tutulması

    Herkese merhaba!

    30 Kasım tarihinde Türkiye saati ile 10:29’da İkizler burcunun 8.derecesinde anteres ve aldebaran sabit yıldızları etkisinde, dolunay etkili yarı gölgeli bir ay tutulması yaşayacağız (Etki süresi 30 Kasım -15gün/+6ay)

     Şimdi çok kısaca Dolunay’ın ne olduğundan bahsetmek istiyorum. Astrolojik olarak dolunaylar, tamamlanma, bitişler, sonlar/sonlanmalar, gizli konuların açığa çıkması ve kişisel farkındalıklarla ilgilidir. Fakat bu bahsettiğim konular mesela ‘’tamamlanma’’ hangi konuda ve nasıl olacağını dolunayın gerçekleştiği burç söyler.

    Bu ay tutulması öğle saatlerinde gerçekleştiği için ülkemizden maalesef izlenmeyecek. Tutulmanın izleneceği yerleri ve astronomik teknik detayları aşağıda paylaşmak istiyorum.

    Avrupa’nın en kuzey batısı, Atlas Okyanusu, Güney Amerika’da tutulma devam ederken Ay batacak. Tutulmanın tamamı:Kuzey Amerika, Okyanusya, Kuzey doğu Asya’dan izlenecek. Avustralya Malenezya;Orta ve kuzey-batı  Asya’da Ay tutulmuş doğacak.

    Astronomik Tutulma Bilgileri

    (Görselde yer alan karatılmış bölgelerde tutulma gözlemlenmeyecektir. Astronomik bilgiler ‘’ https://astronomi.boun.edu.tr/tutulmalar-2020#30k ‘’ sayfasından alınmıştır.)

    İkizler Burcu Ay Tutulmasının Genel Olarak Etkileri;

    Ay tutulması haritasına baktığımızda Ay İkizler burcu ve 4.ev’de olacak güneş ise Yay burcu ve 10.ev’de olacak. Tutulma haritasının yükselen burcu ise kova.

    Ay Tutulması Astrolojik Haritası

    Bu tutulmanın etki süresi boyunca odağımızda; her türlü iletişim, merak, çok derine inmeden araştırmak, kural tanımamazlık olabilir. Bu tutulma etkileri boyunca her habere inanmamamız gerekebilir çünkü bu dönem asparagas haberler çoğalır ve çok hızlı yayılır. Bol bol araştırma yapacağımız ve gerçekleri öğrenmek isteyeceğimiz bir döneme giriyoruz çünkü ikizler öğrenmek/öğretmek ile alakalıdır. Kendimizi aşmak ve sınırlarımızı genişletmek isteyebiliriz.

    Tutulmanın Dünya Genelinde Etkileri;

    Bu dönem inanç sistemi, ibadethaneler, dini kurumlar ve din adamları, ihracat, uçuşlar ile ilgili haberler duyabiliriz. Eğitim özellikle ilkokullar ’da eğitimin nasıl olacağı ile ilgili karalar alınabilir. Tutulma anının yükseleni Kova olduğu için;

    Uçak kazaları, elektrik ve elektrik çarpmaları, isyanlar, depremler, Lider ya da hükümette kayıplar, ayaklanmalar, askeri hareketlilik, yeni keşifler ve mucitler (covid-19 ile ilgili olabilir), bir ülkenin parlamentosundan ani ve hiç beklenmedik yasalar çıkabilir, gelecekte var olacak yüksek teknolojik aletler gündem konusu olabilir. 

    Ülkelerin muhalefetleri baş kaldırabilir, ülkeler topraklarının genişlemesini istediği için savaş atmosferi yaratabilirler. Ülkelerde iç kargaşa çıkabilir, kuşatma altındaki ülkelerle ilgili yeni haberler duyabiliriz. Ülkeler birbirlerine yaptırım uygulayabilir, yaptırım kararları duyabiliriz. Petrol ve yer altı zenginlikleri ile ilgili haberleri sık duyabiliriz.

    Tutulma esnasında ABD Haritası oldukça dikkat çekiyor. Ay tutulması ABD astroloji haritasının Uranüs’ü ile kavuşuyor. Uranüs astrolojide öngörülmeyen değişimleri temsil eder aynı zamanda isyanlar, patlamalar, depremler ile ilişkilendirilir. Tutulma ABD’nin 1-7.ev aksında gerçekleşecek;

    Halkın genel durumu, iç isyanlar (özellikle Joe Biden tarafları başlatabilir), Hukuksal davalar, kaçak suçlar, diğer ülkelere savaş atağı, uluslararası anlaşmalar…

    Tutulma Avrupa Birliğinin 5-11.ev aksında gerçekleşecek;

    AB eğlence yerlerinin faaliyetlerini, spor müsabakalarını durabilir. Diğer ülkelerin diplomat/elçileri ile sıkıntı yaşayabilirler. Yasa değişikliğine gidebilirler, devrim yaratabilecek bir karar alabilirler ve en önemlisi AB üye ülkelerinden biri ya da bir kaçı üyelikten çıkabilir yada yasaların değişmesini talep edebilirler. 

    Tutulmanın Türkiye Genelinde Etkileri;

    Tutulma Türkiye haritasının 6-12.ev aksında gerçekleşecek;

    Yurt içi ulaşım kısıtlanabilir, hastalıklar artabilir, tamamen eve kapanma, Türkiye geneli karantina olabilir ya da karantinayla ilgili karmaşık yasaklar gerçekleşebilir. Hapishaneler ile ilgili gelişmeler yaşanabilir, hastanelerde yoğun bakım ünitesinin dolması veya hasta sayısı artışı nedeniyle doluluk yaşanabilir. Gizlenmiş haberler veya olaylar gün yüzüne çıkabilir. Türkiye’den aşıyla ilgili bir atak gelebilir, diğer ülkelerde yaşayan profesörleri ülkeye çağırmak söz konusu olabilir.

    Burçların Bireysel Etkileri;

    (Not; Burç yorumları yükselen burcunuza göre hazırlanmıştır eğer bilmiyorsanız Güneş burcunuza göre okuyabilirsiniz.)

    Eğer kendiniz bir tahmin yapmak isterseniz 2002’nin son aylarına bir bakın neler yaşadınız benzerleri yine söz konusu olabilir.

     

    Bir sonraki yazımıza kadar aşağıdaki sosyal medya hesaplarımızda buluşabiliriz.

    Günlük olarak astrolojik öneriler, yorumlar ve eğlenceli içerikler için takip edebilirsiniz!

     

    İnstagram: 

    ariadneastrologytr

     

    Twitter:

    @ariadneastro_tr

     

     

     

     

     

    • Sevgili Koç ve Yükselen Koçlar;

    Evde kardeş, kuzen ve yakın çevreyle olacak iletişiminizde dikkatli olmanızda fayda var. Uzak yerlerden, eğitim ve iletişim konularından güzel haberler gelebilir. Bu dönemde kariyer konusunda şanslı olacaksınız yeni bir iş teklifi ya da önceden başvurduğunuz bir işten olumlu yanıtlar gelebilir. Zihniniz biraz bulanık olabilir. Hukuksal konuları ile ilgili sıkıntılarınız var ise lehinize sonuçlanabilir.

     

    • Sevgili Boğa ve Yükselen Boğalar;

    Bu dönemde gündeminiz finans olacak. Finansal konularla ilgili akıllıca kararlar almak, ticari ilişkilerdeki dengelerinizi oturmak isteyebilirsiniz. Parasal konuda beklemediğiniz yerden paralar gelebilir ya da hiç beklemediğiniz borçlar çıkabilir. Eşinizle ya da ortaklığınızla maddi sorunlar yaşayabilir, sonlanmaya gidebilirsiniz. İlişkinizde sorunlar yaşayabilir ya da ani bitişler yaşayabilirsiniz.

     

    • Sevgili İkizler ve Yükselen İkizler;

    Bu dönemde kendinize dönebilir, kişisel mevzularınız gündeme olabilir. Motivasyonunuz artabilir fakat değişime kendinizden başlamalısınız. İlişkiler ya da ortaklıklar için tamamlanması gereken konular olabilir. İş hayatınızla ilgili konularda hareketlenme olabilir. Düşmanlarınız kendini belli edebilir. Psikolojik ve beden sağlığınıza dikkat etmeniz gerekmekte.

     

    • Sevgili Yengeç ve Yükselen Yengeç;

    Bu dönem arkanızdan dönen işler ve gizli düşmanlarınız gün yüzüne çıkabilir, sırlar deşifre olabilir. Kafanızda karışıklık olabilir, içe dönüklük yaşayabilir ya da bilinçaltınızda boğulmalar yaşayabilirsiniz bunun için bol bol meditasyon ya da dua çalışmaları yapabilirsiniz. Çalışma hayatınızda, çalışma ortamınızda hareketlenme yaşayabilirsiniz.

     

    • Sevgili Aslan ve Yükselen Aslan;

    Bu dönemde taşınma söz konusu olabilir. Arkadaşlıklarınız ile ilgili sonlandırma söz konusu olabilir. Aşk hayatınız hareketlenebilir, varsa çocuklarınız ile bol bol vakit geçirebilir, çocuğunuz için yeni kararlar verebilirsiniz. Yeni hobiler edinebilir var olan hobilerinizi geliştirebilirsiniz. Keyif aldığınız konuların üstüne gitmeyin, tadını çıkarın.

     

    • Sevgili Başak ve Yükselen Başak;

    Kariyeriniz, toplumun sizi nasıl gördüğü ve sorumluluklarınız bu tutulma ile gündem konusu olacak. Patronlarınızdan yardım ve destek görebilirsiniz. Eğer iş sahibi değilseniz yeni bir kariyer başlangıcı söz konusu olabilir. Aileniz ile yaşıyorsanız aile evinden taşınma kararı alabilirsiniz.

     

    • Sevgili Terazi ve Yükselen Terazi;

    Üniversite, yabancı dil ya da almak istediğiniz yeni bir eğitim bu tutulma ile gündem konusu olacak. Hukuk ile ilgili bir süreciniz var ise lehinize sonuçlanabilir. Uzak bir ülkede yaşayan biriyle iletişime geçebilir ya da yurt dışı kariyer/yaşam planları yapabilirsiniz. Uzak akrabalar, tanıdıklar ile ilgili yeni gelişmeler söz konusu.

     

    • Sevgili Akrep ve Yükselen Akrep;

    Bu tutulma ile hayatınızda değişimler ve dönüşümler yaşayabilirsiniz. Eğer bir miras, alacak durumları var ise gündeme düşebilir. Eşiniz ya da ortağınız ile olan parasal konular ile ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Uzun süredir içerisinde olduğunuz psikolojik buhran son buluyor ve bu ay tutulması ile yeni bir hayat sizleri bekliyor. Doğru kararları ile adım atmaktan korkmayın!

     

    • Sevgili Yay ve Yükselen Yay;

    Bu tutulma ile ilişkiler için karar verme evresine gireceksiniz, ya başlayacak ya bitirecek, son sözü siz söyleyeceksiniz. Eğer iyi giden bir ilişkiniz var ise ani evlilik kararı alabilirsiniz. Eğer problemli bir evlilik/ilişki içerisindeyseniz bitirme/sonlandırma kararı alacaksınız. Bu tutulmada size karşı çıkan her kişi düşmanınınız değildir, lütfen karıştırmayın. Yeni bir ortaklık kurabilir sözleşmeler imzalayabilirsiniz.

     

    • Sevgili Oğlak ve Yükselen Oğlak;

    Gündelik rutin işlerinizin artacağı bu tutulma ile alışkanlıklarınızı değiştirmek isteyebilirsiniz. Sağlığınız ile ilgili gelişmeler yaşayabilir, sorunlar yaşayabilirsiniz dikkatli olmakta fayda var. İş ve çalışma ortamınızla ilgili değişmeler gündem olabilir. Şifalanma çalışmaları yapabilir meditasyon ile ruhunuzun derinliklerine inebilirsiniz.

     

    • Sevgili Kova ve Yükselen Kova;

    Yeni bir aşk bu tutulma ile söz konusu. Var olan fakat sorunlu ilişkinizde iletişimin önemini anlayacak, bir şeylerin konuşarak çözüldüğünü öğreneceksiniz. Bu tutulma size oldukça şanslı etiklerle gelecek, önünüze çıkan değerleri ve fırsatları göz ardı etmeyin ve değerlendirin. Borsa, altın veya döviz gibi riskli işlerde ki yatırımınızda kazançlar yaşayabilirsiniz. Sosyal çevrenizde ki insanlarla biraz sıkıntılar yaşayabilir, küsebilirseniz. Bağlı olduğunuz gruplar ya da STK’lardan çıkma kararı alabilirsiniz.

     

    • Sevgili Balık ve Yükselen Balık;

    Aileniz ve kariyer konuları bu tutulma ile gündem olacak. Yeni bir iş hayatına adım atılabilir ya da evinizde yeni bir işe başlayabilirsiniz/kurabilirsiniz, size oldukça şanslı gelecektir. Taşınma konusunu söz konusu olabilir. Aile ve ev içerisinde oldukça güzel bir iletişim trafiği olacak. Miras, ev ya da araba sahibi olmak söz konusu olabilir. Aile içi sağlık sorunları olabilir dikkatli olmakta fayda var.

     

    Sosyal Medya Hesaplarımızı takip edebilirsiniz!

    Instagram;

    ariadneastrologytr

     

    Twitter;

    @ariadneastro_tr

     


    Yorumlar (1)
    • Dediklerinizin hepsi yine kelimesi kelimesine oldu, gerçekten çok başarılı bir yazı olmuş tebrik ederim :)

      Yorum Bırakın

      Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.