Ted Danson'ın Başrolünü Üstlendiği Mr Mayor Dizisinden Fragman Yayınlandı.

Ted Danson'ın Başrolünü Üstlendiği Mr Mayor Dizisinden Fragman Yayınlandı.
  • 1
    0
    0
    0
  • 30 Rock isimli kült bir komedi dizisiyle iki kere Altın Küre ödülüne layık görülen Tina Fey, başrolünü Ted Danson'ın üstlendiği yepyeni bir komedi dizisi Mr Mayor ile yeniden hayranlarının karşısına çıkıyor.

    Tina Fey'in yaratıcılığını üstlendiği bu merakla beklenen projede Ted Danson dan önce başrol Alec Baldwin olarak düşünülmüş hatta Baldwin'in 30 Rock dizisinde canlandırmış olduğu Jack Donaghy karakterinden esinlenilerek bir spin-off dizi yapılması planlanmıştı.

    Ancak Alec Baldwin'in projeden ayrılmasıyla bu proje rafa kalkmış ve senaryo değiştirilerek Ted Danson'lı Mr Mayor dizisi ortaya çıkarılmış.

    Başarılı oyuncu Ted Danson'a başrolünü üstlendiği Mr Mayor dizisinde Holly Hunter, Kyla Kenedy, Bobby Moynihan, Vella Lovell ve Mike Cabellon gibi isimler eşlik edecek.

    Los Angeles belediye başkanlığını kazanan emekli bir iş insanının hem şehri için var gücüyle çalışmasını hem de ergenlik çağındaki kızının sorunlarıyla ilgilenmesini konu edinen Mr Mayor dizisi  7 Ocak tarihinde NBC'de yayınlanacak.


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.