Hadi Gelin Doğum Haritanızı Çıkaralım!

Hadi Gelin Doğum Haritanızı Çıkaralım!
  • 4
    0
    1
    0
  • Herkese yeniden merhaba!

    Son dönemlerde astrolojiye ilgi yoğunluğu söz konusu. Gerek ülkemizde gerek tüm dünyada astrolojinin öngörülerine ihtiyaç duyuluyor. Astroloji gelecek öngörülerinde hiçbir zaman kesin konuşmaz fakat iyi ve güvenilir bir pusuladır.

    Doğum haritası dediğimiz şey insanın anne karnından çıkıp aldığı ilk nefes saatinde gökyüzünün çekilen bir fotoğrafıdır.

    Bu yazımızda astrolojiye başlamayı düşünen, kendi haritasını merak eden hatta yükselen ve ay burcunu dahi bilmeyen kişilere ulaşmak istiyorum…

    Başlangıç olarak ihtiyacımız olan tek şey doğum tarihiniz, doğum saatiniz ve doğum yerinizdir. Eğer doğum tarihinizi biliyor ve doğum saatinizi bilmiyorsanız "Rektifikasyon" adı verilen uygulama ile doğum saatinizi dakikasına kadar öğrenebilir ve yazıyı okumaya devam edebilirsiniz. 

    Şimdi Doğum tarihi, saati ve yerini bilenler ile birlikte haritayı çıkarmaya başlayalım! Kafa karıştırıcı olmaması için adım adım ilerleyeceğiz.

    Astroloji haritası çıkarmak için bir sürü uygulama ya da internet sitesi var fakat uygulamaların neredeyse tamamı ücretli… İnternet sitelerin birçoğu da Türkiye’nin durmadan değişen yaz saati uygulamasına ayak uydurup algoritmasını düzeltmedi ve bu yüzden yanlış sonuç veriyor. İnternet siteleri arasında çoğu astroloğun dahi kullandığı bir site var. Site Türkiye’nin yaz saati uygulamasını otomatik olarak düzeltiyor, oldukça detaylı ve basit kullanışlı. 

    • Adım.1

    Sitemizin adı ‘’Astro.com’’

    Öncelikle bu siteye giriyoruz ve bizi böyle bir ekran karşılıyor;

    • Adım.2

    Karşımıza çıkan ekranda önce ‘’Free Horoscopes’’ seçeneğine basıyoruz daha sonra açılan alt pencerede ise ‘’Free Horoscopes – all at a glance’’ seçeneğine basıyoruz.

    • Adım.3

    Adım 2’yi tamamladıktan sonra karşımıza görseldeki gibi bir yeni sayfa açılacak. Karşımız çıkan ekranda ‘’Chart drawing, Ascendant‘’

    Seçeneğine tıklıyoruz ve yeni bir sayfa açılıyor.

    • Adım.4

    Açılan yeni sayfada daha önce üye olmadığınız için bilgilendirme kutuları çıkabilir ‘’For guest users’’ kutusunda ‘’ click here to go to the data entry page’’ kısmına basarak ilerleyelim 

    • Adım.5

    Bu adımda artık doğum bilgilerinizi istemesi gerekiyor. Aşağıda ki görsel, ekranınızda yoksa adımları tekrar edebilirsiniz.

    • Adım.6

    Bu adımda doğum bilgilerimizi girmeye başlıyoruz artık.

    1-) First Name – İsim

    2-) Last Name – Soyisim (zorunlu değil)

    3-) Gender – Cinsiyet (Female=Kadın / Male=Erkek) Event/Other seçeneği olay haritası için kullanılmaktadır.

    4-) Birthday – Doğum Tarihi (GG/AA/YYY)

    5-) Hour – Doğum Saati (Doğum saatinizde yarım saatlik bir oynama bile tüm haritayı değiştirir)

    6-) Country – Doğum Yeri/Ülke

    7-) Birth Town – Doğum Yeri/Şehir

    Kısımlarını doldurduktan sonra artık Doğum haritamız yani Horoscope karşımıza çıkıyor.

    (Doğum Haritası temsilidir, gerçek bir kişi ya da kuruma ait değildir.)

     

    Karşımıza çıkan haritada yer alan ve ‘’AC/ASC’’ bizim yükselen burcumuzdur. Aşağıya görselde sembolle verilmiş gezegenlerin anlamlarının yer aldığı bir görsel koyuyorum ki haritayı daha kolay okuyabilirsiniz. 

    Gezegenlerin her burçta anlamı değişir eğer burcunuzda ki gezegenin anlamlarını ve yükselen burcunuza göre haftalık yorumları merak ediyorsanız Twitter ve Instagram hesaplarımı takip edebilirsiniz. Harita çıkarma konusunda yaşadığınız zorlukları da DM yoluyla bana ulaşıp sorabilirsiniz…

    İnstagram;

    ariadneastrologytr

    Twitter;

    @ariadneastro_tr

     


    Yorumlar (1)
    • Gayet açıklayıcı ve başarılı bir yazı olmuş elinize sağlık :)

      Yorum Bırakın

      Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.