Dünyanın Farklı Bölgelerinden Geçmişe Dair Yılbaşı Kutlamaları

Dünyanın Farklı Bölgelerinden Geçmişe Dair Yılbaşı Kutlamaları
  • 3
    0
    0
    0
  •  Yeni yıl çoğumuz için yeni başlangıçlara, beyaz bir sayfa demektir. 2019 yılının sonlarına doğru herkes kendi halinde, yeni yılın umutla gelmesini bekliyordu ve hiç beklemediğimiz bir hastalık Çin'in Wuhan kentinden yavaş yavaş gezegene yayılmaya başladı. 2019 gün son gününde birçoğumuz hastalığı görmezden geldik ve umutlarımızı koruyarak yeni yıl için güzel başlangıç yaptık.

    Ocak ve Şubat ayını peşimizde bırakırken ülkemiz için tarihler 11 Mart'ı işaret etti. O günden sonra hayatımız değişti, umutlarımız can çekişti. İlk vakanın açıklanmasının ardından bizleri iyi günlerin beklemediği ortadaydı. Koronavirüs, herkesin hayatını altüst etti. Umutlarla girdiğimiz bu yıldan kimimiz yıkıntılarla kimimiz kimimiz derin üzüntüyle kimimiz kaybetmek üzere olduğumuz ama ufak ufak yanmaya devam eden o umutla 2021 yılını karşılayacağız. Bu sefer alışık olduğumuz görüntüler olmayacak çünkü herkes evinde olacak ve yeni yılı sokaklar sessiz karşılayacak.

    Bu sessizlikten dolayı sizlere dünyanın farklı bölgelerinde düzenlenen yeni yıl kutlamalarını bir araya getirdik. Umarım 2021 yılı herkes içi başta sağlıklı olmak üzere huzurlu ve güzel geçer. Kendinize iyi bakın, mutlu yıllar. 

    İstanbul, Türkiye (Katalay Net)

    Strazburg, Fransa (Dave)

    Edinburgh, İskoçya (Valantis Antoniadas)

    Sydney, Avustralya (Courtesy of City of Sydney)

    Dubai, Birleşik Arap Emirlikleri (Getty Images)

    Hamburg, Almanya (Doreen Reichmann)

    Reykjavik, İzlanda (Alamy Stok)

    Tokyo, Japonya (Joshua Hurd)

    Wasatch Sıradağları, ABD (James Udall)

    New York City, ABD (MTAPhotos)

     


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.