Hepimizin heyecanla beklediği 2021 geldi, hoşgeldi! Yeni bir yıl yeni başlangıçlara vesile olacaktır, peki siz bu yıl için sağlıklı ve fit bir vücuda sahip olmak için hazır mısınız? Bu yazımızda sizlere Youtube üzerinden takip edebileceğiniz ünlü work-out ve egzersiz sayfalarını kolaydan zora doğru derledik.

1)Evde Yürüyüş: Walk at home with Leslie Sansone

  Evet doğru okudunuz evinizin salonunda hiçbir spor aletine sahip olmadan eğlenceli bir yürüyüş ile kalori yakabilirsiniz.

On beş, yirmi, otuz dakika ve daha fazlası şeklinde süren videolar mevcut ve hiçbiri sadece olduğun yerde yürümekten ibaret değil, yürürken yaptırdığı hareketler vücudun birçok farklı kısımlarını da olaya dahil ediyor.

Leslie Sansone'nin en sevilen Youtube videosuna ulaşmak için " target="_blank" rel="noopener">Tıklayınız.

2) Challenge’ların Kraliçesi: Chloe Ting 

  Şu sıralar adını hep duyduğumuz, belki de en popüler fitness Youtuber’ı olan Chloe, kanalında #ChloeTingChallenge hashtagi ile izleyicilerini spora teşvik ediyor.

Egzersiz; aralarında 20 ila 30 saniyelik bir dinlenme ile temel olarak fonksiyonel hareketlerden oluşuyor. Takip etmesi gayet kolay bir şekilde ilerlediği için bir sonraki videoyu heyecanla bekliyorsunuz! 

Chloe Ting'in en popüler challenge'ına katılmak için " target="_blank" rel="noopener">Tıklayınız.

3) Pamela Reif

  Giderek zorlaşan sıralamamızda; Pamela'nın antrenmanlarında tek bir egzersiz daha fazla hareket halinde ilerler (squats with boxing, lunges with kicks). Bu, egzersizi yüksek tempoda tutmaya ve kaslarınızın çoğunun her zaman çalışmasını sağlamaya yardımcı olur. Bu yoğun tempoya hazırsanız Pamela Reif’in kanalında bekleniyorsunuz!

20 dakika süren tüm vücudunuzu yoğun bir şekilde çalıştıracak workout için " target="_blank" rel="noopener">Tıklayınız.

4) Growingannanas

  “Spora uzun saatler ayıramam, hiç zamanım yok ama fit gözüken bir vücut istiyorum!” diyenler için evlerinin konforunda hareket etme şansı sunan bu kanal en yoğun program olarak listemizde başı çekiyor. 

Yoğun hiit antrenmanları sayesinde hem yağ yakabilir hem de kardiyovasküler sağlığınızı koruyabilirsiniz.

Bu listenin en zorlu, en yoğun ve bir o kadar da eğlenceli geçecek olan workout videosu için " target="_blank" rel="noopener">Tıklayınız.

 

 

 

Kaynak: 1