Harry Styles’In Görünümünden İlham Alınacak Fikirler

Harry Styles’In Görünümünden İlham Alınacak Fikirler
  • 8
    0
    0
    0
  • İlham olması için sitelerde dolaşırken son dönemlerde neredeyse her şeyiyle çok popüler olan Harry Styles’a denk geldim. Her şeyiyle diyorum çünkü kendi solo kariyerinde devam ederken müziğinin yanı sıra kıyafetleri, röportaj çekimleri ve tabi ki aşk hayatıyla oldukça gündem ve çoğumuz için takip etmesi eğlenceli bir isim haline geldi. Özellikle bu sıralar Phoebe Waller-Bridge ile gerçekleştirdikleri Treat People With Kindness ile adından çokça bahsettiren Styles’ın tarzından biraz biz de ilham almayalım mı? E hazırsanız başlayalım!

    Patchwork

    Bu dönem DIY videolarında en çok bu Styles’ın JW Anderson hırkasını gördüm. Videoların sonunu getirememiş olsam da bu hırkadan sonra pek çok yerli/yabancı üretici buna benzer kalın ve birbirinden renkli hırkalar üretmeye başladı. Her gördüğünüzü almak istiyorsunuz ama eğer karantinadaysanız nereden giyeceğim diye düşünüyorsunuz. Şaka bir yana uzun bir süre kış aylarında bu tarz renkli ve rahat giyinmek isteyenler için harika bir parça olmaya aday. 

    Bir Küçük Süveter Meselesi

    Süveteri seven olduğu kadar sevmeyeni de çok. Gerçekten 2021’de süveter mi giyeceğiz diyenlerin sayısı azımsanamayacak derecede fazla da olsa evet giyeceğiz. Hem de böyle bulursak Harry’nin ki gibi kuzulu muzulu talış süveterler giyeceğiz. Havaların daha iyi olduğu günlerde beyaz basic bir tişört ile bile kombinleyebileceğiniz süveterler bu senenin en popüler parçalarından. Her markanın kendi tasarımları birbirinden güzel ve renkli tek yapmanız gereken şey arama motorunuza süveter yazıp entera basmanız. Gerisini Harry’den ilham alarak tamamlayabilirsiniz.

    Klasik Blazer

    Blazerlar her dönemin modası. Yıllar geçtikçe formları ya küçülüyor ya da üstümüzden düşecek kadar bollaşıyor. Son dönemlerde ise formunun oldukça rahat ve bedenimizden kat kat geniş olacak şekilde şekillendiğini söylemek mümkün. Sadece resmi günlerinizde ya da etkinliklerinizde değil günlük olarak daha şık ve derli toplu görünebilmek adına bile tercih edebileceğiniz yegane parça bu rahat blazerlar olabilir. Harry Styles tabi ki kendisine yakışır şekilde her rengini giymiş ancak siz şöyle üzerinize hafif geniş ve size en çok yakışan rengi bulursanız kombininiz oldu bilin. 

    Eğlenceli Kazaklar

    Siz zannediyorsunuz ki sizi bu renk konusunda rahat bırakacağım. Asla! Üzerimizden bu kadar kasvetli bir yıl geçmişken artık bu kasveti kıyafetlerimizde taşımayalım. Son dönemlerde yine üzerinde çiçek böcek dışında her desende ve renkte görebileceğiniz biiiir sürü renkli ve eğlenceli kazaklar (üzerinde ördek ailesinin bile olduğu kazak gördüm) mevcut. Böyle şeyleri artık sadece hafta sonu rahat günlerimizde değil de kendi tarzımızla ile karıştırıp kombinlesek 2021 hafiften bir şok olmaz mı?

    O Zaman! Işıltı! Parıltı! Dans!

    Bu kadar renkli ve iç açıcı görünüm fikrinin sonunda ışıltı, parıltı, pul payet aklınıza gelebilecek ne kadar parlak şey varsa onunla bitirmenin daha iyi olacağını düşündüm. Keşke Harry’nin ceketi gibi şöyle parıl parıl ceketim olsa da sizlerle burada bu güzel görselleri ve fikirleri paylaşırken bu ceketi giyinsem. Harry Styles’ın görünümlerinden ve enerjisinden ilham alarak bu kış için kendinize şöyle rengarenk parçalar içeren bir dolap hazırlamak 2021 için yapacağımız en iyi şeylerden biri olabilir. Bu pırıltılı parıltılı ceketi unutmamak şartıyla. 

    2021’de renginiz ve ilhamınız bol olsun!

    Kaynak

     


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.