2021’De Her Yerde Göreceğiniz 5 Saç Trendi

2021’De Her Yerde Göreceğiniz 5 Saç Trendi
  • 2
    0
    0
    0
  • 2020’de evde kaldığımız aylar boyunca saçlarımız için yeteneklerimizi oldukça geliştirdik. Kendimiz boyadık, kendimiz kestik, bakım yapıp bütün yapılması gerekenleri deneye yanıla kendimiz için en iyisini öğrendik ve bulduk. Aslında her şey gösterişsizdi ve minimallik ön plandaydı. Yine minimum çaba gerektiren saç stilleri 2021’de de yerine koruyacak. Glamour Magazine' de köşe yazarı ve aynı zamanda saç stilisti olan Jen Atkin bizler için bu senenin 5 saç trendini listelemiş.

    İkili Örgü

    Pigtail olarak adlandırılan bu ikili örgü saç stili ve bütün örgü stilleri bu sene geri gelmiş. Atkin’in önerisine göre saçlarımıza katmak istediğimiz o hafif dalgayı bu örgülerle yapabilir, daha şık ve havalı görünmek için örgülerle topuz veya at kuyruğu da yapabilirmişiz.

    Saç Aksesuarları

    Saç aksesuarlarını kullanmak saçlarınızı çok fazla şekillendirmeye gerek duymadan daha havalı hale getirebileceğiniz en iyi yollardan biridir. Zoom’da sabah erkenden bir toplantınız varsa çok fazla fırçalamaya ve şekillendirmeye gerek yok, saç aksesuarları o sabahı kurtaracaktır.

    Renk Blokesi

    Renklerin saçlarınızda ahenkle dans ettiği bir trend. Siz istediğiniz renkleri özgürce seçebilirsiniz. Atkin’nin söylediğine göre, renk blokesi olmuş saçlar daha hızlı uzama eğilimindeymiş. İki veya üç tonlu renklerin çok kullanıldığı 90’lı ve 2000’li yılları hatırlatıyor bize.

    Kâkül/Perçem ve Katlı Saçlar

    Katlı saçlar ve perçemler için yüz çerçevesini daha da ortaya çıkarmak adına çok fazla istek oluyormuş. Katlı saçlar ve perçemler, topuz veya at kuyruğu yapıldığında saçları daha şık hale getiriyor. Çok klasik görünebilir ama oldukça havalı bir saç stili.

    Doğal Saç Rengi

    Artık saçlarımıza evde daha da iyi bakmaya alıştık ve gittikçe saçlarımız kendini toparlıyor. Bu yüzden saçlarımızı olduğu renginde bırakıyoruz. Daha doğal olanı tercih ediyoruz.

    Kaynak

    Glamour Magazine UK - Jen Atkin reveals the top 5 hair trends you'll be seeing everywhere in 2021


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.