2021 Yılında Çıkacak 5 Bağımsız Oyun

2021 Yılında Çıkacak 5 Bağımsız Oyun
  • 3
    0
    0
    1
  • 5. SAVIOR

    Pixel Art bir görsel tarzına sahip Savior, aksiyon/platform tarzında bir oyun. Akıcı ve güzel animasyonlarla sahip gibi görünen oyun, ilgi çekici görünen evreniyle dikkat çekiyor.

    Fragman: ">

    4. MIDNIGHT FIGHT EXPRESS

    İzometrik bir dövüş oyunu olan Midnight Fight Express'in ilgi çekici olan tarafı karakterin animasyonlarının oldukça tatmin edici gözükmesi. Çok büyük beklentilere girmeden, güzel aksiyon sekanslarının ve dövüş mekaniklerinin tadını çıkaracağımız bir oyun gibi duruyor.

    Fragman: ">

    3. THE LAST FAITH

    Metroidvania türünde yapılan The Last Faith, orijinal Castlevania'dan hem görsel hem de mekanik olarak çok etkilenmiş gözüküyor. Bu yüzden dikkat çeken oyun, oynanış ve level tasarımı olarak kaliteli işler yapabilirse 2021'in en iyi bağımsız oyunu olabilme potansiyeline sahip.

    Fragman: ">

    2. KING ARTHUR: KNIGHTS TALE

    Kral Arthur ve Excalibur efsanesinden beslenen bir rol yapma oyunu olan King Arthur, prodüksiyon kalitesi olarak yüksek görünen ve istediğimiz rol yapma özgürlüğüne sahip olursa kaliteli vakitler geçiren bir oyun olma potansiyeline sahip. 26 Ocak'ta erken erişime çıkan oyun, şu anda Steam'de 57 liralık fiyatla satılıyor.

    Fragman: ">

    1. TWELVE MINUTES

    12 dakikalık bir kesiti defalarca oynadığımız ve içinde olduğumuz 12 dakikalık kesiti tekrar tekrar yaşadığımızın tek farkında olanın bizim karakterimiz olduğu Twelve Minutes; James McAvoy, Daisy Ridley ve Willem Dafoe'dan oluşan seslendirme kadrosuylada dikkat çekiyor. 

    Fragman: ">


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.