2021 Yılında Erkek Giyiminde Göreceğimiz 10 Yeni Trend

2021 Yılında Erkek Giyiminde Göreceğimiz 10 Yeni Trend
  • 1
    0
    0
    0
  • Son bir aydır erkeklerin giyimine büyük derece yön veren Dior, Balenciaga, Prada, Louis Vuitton gibi büyük ve lüks markaların defileleri ile karşı karşıyaydık. 2021'in erkek giyiminde gidaşıtını değiştirecek trendleri görmek ve farkında olmak aslında çok önemli. Moda şovlarını izleyerek, parçalara göz atarak ve büyük çaplı bir araştırma yaparak, siz beyler için 2021'in erkek giyiminde ki 10 yeni trendini paylaşmak istedim. 

    Süveter ve Hırka

    2020’nin son çeyreğinden beri popüler olan hırka ve süveter kullanımı erkek giyiminde de ön planda olacak. Gömlek ve tişörtlerle, üstüne palto veya trençkot giyerek kombininizi tamamlayabileceğiniz klasik parçalardır. Bahar ve kış aylarının vazgeçilmezi olacak.

    Louis Vuitton , Hermés 

    Bomber Ceketler

    Evet yanlış duymuyorsunuz, bomber ceketler geri dönüyor. Ekose deseninden deri olanlarına kadar daha fazla çeşitlerini göreceğiz. Bunun yanında kolej ceketlerini de unutmamak lazım. Kaldırdıklarınız varsa onları tekrar çıkarın. Eğer yeni bir tane almayı düşünüyorsanız, hiç düşünmeyin. Eminim ki her zaman böyle dönüşler yaşanacaktır.

    Louis Vuitton , Isabel Marant , Prada 

    Dış Giyimde Büyük Parçalar

    Oversize dediğimiz zaman çok geniş ve büyük parçalar olduklarını biliyoruz. Normalden 2 veya 3 beden büyük alıyoruz. Bu sene daha da bol ve büyük parçaları tercih edebilirsiniz. Ceketleriniz, paltolarınız ve trençkotlarınızda çok çok büyük ve bol parçaları gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz. Eğer aranızda bunu çoktan uygulayan varsa artık daha da rahat edebilirsiniz çünkü biliyorsunuz büyük parçalar kullanınca garip bakışlarla hemen karşılaşılıyor. Bence modası geçmeyecek önemli bir trend!

    Jil Sander

    Bermuda Şortlar

    Geçtiğimiz 2020 yazında kadın giyiminde bermuda şortların trend olduğunu gördük. Özellikle kumaş ve dizin biraz üstünde bol şortlarla ve 90ların kot bermuda şortları tercih ediliyordu. Bu sene yine yanı çizgiden devam ederek erkek giyiminde de göreceğiz bermuda şortları.

    A Cold Wall 

    Çiçek Deseni

    Çiçek desenleri hep bir gelip gidiyor. Özellikle üst giyimde gömleklerde çok fazla tercih edilen bir desen türü. Bu sene yine ilkbahar ve yaz aylarında göreceğimiz parçalardan olacak. Hem kumaş pantolonlarla hem de bermuda şortlarla tercih edip, kullanışlığını arttırabilirsiniz.

    Etro

    Açık Sarı

    Pantone yılın renklerini açıkladıktan sonra her iki renkten en az birini görmemek mümkün olmazdı zaten. Açık sarı rengi bu sene erkek giyiminde ön planda olan renklerden olacak. Size tavsiyem eğer bu rengi iddialı ve daha büyük parçalarla kullanmaktan çekiniyorsanız, daha küçük aksesuarlarla, bere gibi ve kıyafetlerinizde tek parça renk olarak kullanırsanız daha güvenli bir adım atmış olursunuz.

    Dior , Prada 

    Balenciaga

    Deri

    Büyük çoğunlukta dış giyimde deri ceket ve deri palto olarak tercih edilecek iddialı bir trend. Aynı zamanda pantolon olarak da tercih edilecek. Tabi ki suni olanı her zaman en iyisidir. Buna dikkat etmek gerekir. Ben deri pantolonların skinny kalıplarını sevmiyorum. Giymeye başladıktan sonra açılma yapacaktır fakat biraz daha bol kesim de olan deri pantolonları tercih etmenizi öneririm. Bacaklarınıza fazlaca yapıştıktan sonra deri pantolonun o havası kalmayacaktır.

    Prada , Hermés 

    Çapraz Takılan Çantalar

    Bel çantalarını çapraz takmaya alışmış olabilirsiniz. Şimdi de biraz daha spor çizgisinden çıkıp, aslında genderless yani cinsiyetsiz bir parçanın moda oluşundan bahsediyoruz. Erkek giyiminde de çapraz takılan, şık ve spor görünümlü çantaları tercih edebilirsiniz. Bundan çekinmeyin!

    Jacquemus , A Cold Wall

    Kürk

    Biz, biz olalım hep suni olanlarını seçmeye ve giymeye özen gösterelim. Hem böyle daha tüylü kürkler hem de koyun yünü gibi görünen yumuşak ve o kadar kabarık olmayan paltolar bu sene erkek giyiminin en gözde trendlerinden. Üstünüze oturmayıp, bol duran kalıpları tercih edebilirsiniz.

    Prada

    Kalın Taban Botlar

    Kadın giyimde her ne kadar görsekde, erkek giyiminde de bir o kadar trend olan bir parça. Kalın tabanlara, spor ayakkabılardan veya Harley Davidson’ın botlarından alışkınız. Fakat artık daha kalın tabanlı botlar da kullanışlı parçalardan olacak. Bu sene ve önümüzde ki sene için bot arayışındaysanız bir şans vermelisiniz. Sürekli kullanacağınız bir parça olacaktır.

    Kaynaklar, 

    Style Caster , https://stylecaster.com/2021-mens-fashion-trends/

    QG Magazine , https://www.gq-magazine.co.uk/fashion/article/spring-summer-2021-trends-for-men

    https://www.gq.com/story/menswear-trends-2021

    Ape to Gentleman , https://www.apetogentleman.com/mens-fashion-trends/

    Vogue Fransa , https://www.vogue.fr/vogue-hommes-en/article/mens-fashion-trends-fall-winter-2020-2021

    Vogue Runway , https://www.vogue.com/fashion-shows

     


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.