Duende İle Tanışın!

Duende İle Tanışın!
  • 0
    0
    0
    0
  • 2017 yılında temelleri atılan grup,2020 yılında Duende ismini aldı. Grup üyeleri (Arda Kılıç, Anıl Günel, Berkay Ataman) daha önceki yıllarda Ankara’da pek çok cover projesinde yer aldı. Aynı zamanda Sahne ve Işık Tasarımcısı olan Anıl Günel ve Berkay Ataman, çeşitli sanatçılar ile sayısız festival ve konsere imza attı.

    2021 yılı ile içerisinde üç single ve bir EP yayınlamaya hazırlanan Duende , ‘’Betondan Çiçekler’’ isimli ilk teklisini 27 Ocak 2021 tarihinde klibi ile beraber dinleyicilerin beğenisine sundu.

    Klip Ankara’nın sembol mekanlarından ‘’Sera’’da çekildi. Behzat Ç. dizisinden de tanıdığımız Berkan ŞAL’ın oynadığı klibin yönetmenliğini Gökhan Mandır, montaj ve kurgusunu Hakan Ünalan  yaptı.

    Şarkının söz ve müziği Arda Kılıç’a , Düzenlemesi Duende ve Gökhan Mandır’a , Mix’i Yiğit Okyay Pekdemir’e , Mastering’i ise Tahsin Güngör Aktürk’e ait.

    Spotify'da dinlemek için;

    <iframe src="https://open.spotify.com/embed/track/75YcFr1R7Q0NFAMgKsMShe" width="300" height="380" frameborder="0" allowtransparency="true" allow="encrypted-media"></iframe>

     


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.