İhtiyar Bir Gencin Hikayesi: ''küskünüm''

İhtiyar Bir Gencin Hikayesi: ''küskünüm''
  • 0
    0
    0
    0
  •                              İHTİYAR BİR GENCİN HİKAYESİ: ''KÜSKÜNÜM''

     

      Hayatlarımız kimi zaman istenileni kolayca sunmuyor bizlere. Peşinden koşup , emek verip , vazgeçmeyip , gereken her sıkıntıya göğüs gererek savaşmamızı ister hayat.  Bu savaşı verme cesaretinde olanlar kazanır , üretir hayatına değer katar. Bugün o insanlardan birini ve ilk şarkısını sizlerle paylaşacağım.

     

     Sevgili Barış İhtiyar küçük yaşlarından itibaren müziğine hep sarılmış karşısına çıkan her engele rağmen vazgeçmemiş , savaşmış kendini ihtiyar bir genç olarak adlandıran, önümüzdeki dönemde Türk arabesk ve hip-hop müziğine eşsiz eserler bırakması kaçınılmaz olan , hayat mücadelesi örnek biridir.

      Genç yaşında çabalarının bir çoğu sonuç vermemesine rağmen vazgeçmemiş ve geçtiğimiz dönemde İhtiyar Stüdyo adı ile kendi müziğini icra edebileceği bir stüdyo açmıştır. Büyük zorluklar ile girdiği bu yolda yakın dostları Can Topaloğlu , Burak Bahçe ve Haktan Şaar dan gördüğü büyük destek Barış İhtiyar'ın çabalarından güzel sonuçlar almasında en büyük etkenlerden biri olmuştur.  Mottosu tamamen zorluklara kafa tutmak olan İhtiyar , stüdyosunda şarkı kaydetmek isteyen ve imkanı olmayan genç müzisyenlerden hiçbir maddi karşılık talep etmeden elinden geleni yapıyor bu durum da ihtiyar gencin ne denli hayatından ders çıkarıp müziği ve adaleti savunduğunun göstergesi olmuştur.

      Yıllardan beri şarkı sözü yazarı kimliği ile bilinen Barış İhtiyar , son dönemde aranjör ve prodüktör kimliği ile de müzik camiasına özel eserler vermeye devam ediyor. Aylardır üzerinde çalıştığı Küskünüm şarkısı büyük zorluklar yaşamasına rağmen dün gece yayınlandı ve dinleyiciler tarafından büyük beğeni ile karşılandı. Gerek kayıt gerekse klip çekimleri sırasında engeller yaşayan Barış İhtiyar şarkının klibini kendi imkanları ile çekmiştir. Burak Bahçe'nin editlediği klip ile duygu yüklü bir çalışmaya imza atılmış oldu.

      Hayatın hakikatlerini sorgulatan özgün ezgi ve melodiye sahip bu eser sizlerin desteklerini bekliyor. Haydi gelin hep birlikte kulaklarımıza en özel köşeden misafir olan bu emek kokan eseri dinleyelim.

     


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.