Bir Erdal Kaş Projesi : Drum Experiment 1 Ve Cengiz Tural Etkileri

Bir Erdal Kaş Projesi : Drum Experiment 1 Ve Cengiz Tural Etkileri
  • 0
    0
    0
    0
  •           '' BİR ERDAL KAŞ PROJESİ'' : DRUM EXPERİMENT 1 VE CENGİZ TURAL ETKİLERİ

       Sevgili Erdal Kaş'ın büyük emekler sonucundaki ''Bir de benden dinle'' projesi kapsamında bir çok müzisyen bir araya gelmiş ve aynı müziğe enstrümanları ile farklı yorumlar katarak belli noktalarda  müziğin his ve fikir meselesi olduğunu vurgulamışlardır. Drum Experiment ayağı ile başlayan proje çerçevesinde bir çok fikir dinleyiciler ile buluşmuş , projenin uluslararası bir açı taşıması da büyük ilgi görmüştür. 

       Yayınlanan Drum Experiment 1 ve Drum Experiment 2 projelerinde onlarca davulcu fikirlerini aynı müzik üzerine yansıtarak Erdal Kaş öncülüğünde projeye aynı konsept ile Guitar Experiment 'in de eklenmesi ile sıradışı bir müzikal etkinliğe imza atmış oldular.  

       Bununla birlikte geçmişten günümüze müziği ile dahil olduğu her projede kalitesini gösteren ve genç müzisyenler başta olmak üzere fikirleri ile ilham olan davulcu Sevgili Cengiz Tural ''Bir de benden dinle'' Projesi kapsamında Drum Experiment 2 'de enstrümanı ile yaptığı yorum büyük ilgi görmüş ve büyük beğeni toplamıştı. Projenin ilk ayağında dönemin yoğunluğundan kaynaklı kendisinin yorumunu  dinleyemediğimiz Cengiz Tural geçtiğimiz günlerde hem yakın dostu Sevgili Erdal Kaş'a vefa borcunu ödemiş hem de müzik severlerin bu büyük merakını gidererek Drum Experiment 1 çevreli yorumunu dinleyici ile buluşturmuştur. Eşsiz fikir ve yotumun yanı sıra , kaydın görüntü ve ses kalitesi de oldukça dikkat çekmişti. Sevgili Erdal Kaş'ın çekimler sırasında , Sevgili Arıkan Sırakaya'nın ise mix-mastering sırasında her zamanki gibi harikalar yaratması bu dikkat çekişin açıklaması niteliğinde oluyor. Ayrıca Sevgili Cengiz Tural'ın Drum Experiment'in 3. ve 4. bölümünde de yer alacağı haberi tüm ülkede davulcular tarafından büyük coşku ile karşılandı :)  Yazımın sonuna gelirken başta Sevgili Erdal Kaş'a bu eşsiz proje ile müzik dünyasına kattıkları için bir müziksever olarak teşekkür ediyor varlığı ile birlikte projelerinin de daim olmasını diliyorum. Daha sonra yıllardır enstrümanı ile kulaklarımıza baş köşeden konuk olan Sevgili Cengiz Tural'a müziğe ve dinleyiciye kattıkları için şükranlarımı sunuyorum. Haydi şimdi hep birlikte bu ilham kaynağı iki yorumu da dinleyelim. iyi dinlemeler. Sevgiler.

     

        


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.