Lady Diana'nın Mektupları Açık Artırmada Satıldı!

Lady Diana'nın Mektupları Açık Artırmada Satıldı!
  • 1
    0
    0
    0
  • Son dönemlerde Netflix'in özel yapımlarından biri olan The Crown dizisiyle tekrardan popülerite yakalan İngiliz Kraliyet Ailesi bu sefer de Lady Diana cephesinde yeni bir başlık ile gündemde. Lady Diana'nın 1990 ve 1997 yıllarında görüştüğü arkadaşı Roger Bramble'a yazdığı mektuplar açık arttırma usulü ile tam 113 bin dolara satıldı!

    'Diana’nın güncel yansıtmalarının halkın aklında kabul edilen bir tasvir olabileceğinden endişe duyduk. Bu mektupların Prenses Diana’nın şefkatli, kültürlü ve harika bir insan olduğunu ortaya çıkardığına ve daha geniş bir yelpazeye yayıldığında yalnızca bu mektuplara itibar edilebileceğine inanıyoruz' diyen Bramble ailesi, mektuplar ile gerçek Prenses Diana’yı göreceğinizi vurguluyorlar. 

    Lady Diana, Prens Charles ile evliliğinde yaşadığı sıkıntılı dönemlerni, basın ile olan mücadelesini ve sağlık sorunlarını anlattığı mektuplarında komik ve espirili yönüyle de dikkat çekiyor. Öyle ki 'Umarım Westminster Abbey’e gelişin, Patronun gelişinden önce olmuştur, eğer öyle değilse gerekçenin kendim olarak belirtilmesini beklerim' yazan Prenses Diana’nın, Kraliçe II. Elizabeth’e ‘Patron’ diye hitap ettiği 19 Ekim, 1995’te tarihli mektup ise $12 bine satılarak açık artırmanın en dikkat çekici mektupları arasında yer aldı.

    Yüksek katılımcılı bu açık artırmada elde edilen tüm gelirler, Prenses Diana’nın birlikte çalıştığı ‘English National Ballet,’ ‘Young Musicians Symphony Orchestra,’ ‘Opera Rara’ ve ‘Benesh International Endowment Fund’ gibi kurumlara bağışlandı. 

     

    Elle - Prenses Diana'nın Mektupları Açık Artırmada Satıldı!


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.