Mert Alkaya Ve Omnipotence : 30 Yılın Özeti

Mert Alkaya Ve Omnipotence : 30 Yılın Özeti
  • 0
    0
    0
    0
  •                  MERT ALKAYA VE OMNİPOTENCE : 30 YILIN ÖZETİ

        30 yılı aşkın süredir Türk müziğine kattıkları ile ilham ve feyz kaynağı olan ülkenin en değerli davulcularından Sevgili Mert Alkaya zengin sound ve içeriği bol ilk solo albümünü geçtiğimiz günlerde Ceyda Pirali Production etiketi ile dinleyicilere sundu. Büyük beğeni toplayan ''Omnipotence'' albümü 7 track halinde yayımlandı ve kulaklarımıza baş köşelerden konuk oldu.

          

         Müzik kariyerinde otuz yılı deviren Alkaya albüm heyecanını şu sözlerle paylaştı: “30 yıllık kariyerim süresinde onlarca müzisyen dostumla birlikte sayısız prova, kayıt ve konser tecrübem olurken, kalbi müzik sevgisi ile dolu binlerce insana ulaşma imkânım oldu. Tüm bu serüven içerisinde tanımaktan ve birlikte çalışmaktan onur duyduğum müzisyen dostlarımla bir süredir üzerinde çalışmış olduğum besteleri, hayata geçirmeye karar verdim. Üretim aşamasında geri planda yer alan davul enstrümanını her bir müzisyen dostumun müzik tarzına ve ruhuna uygun olarak ön plana çıkararak ritmik yapısını oluşturdum. Omnipotence; bugüne kadar içinde bulunduğum her projenin, her fikrin, dinlediğim her şarkının bir şekilde içimde yarattığı yansıması oldu. Farklı müzik anlayışları olan çok değerli dostlarımın oluşturduğu kontrast, aynı zamanda albümün zenginliğine dönüştü, bu bağlamda her birine katkıları için çok teşekkür ediyorum.” 

      Yazımı noktalarken Sevgili Mert Alkaya'nın daha nice çalışmalarını dinleme ümidiyle diyor siz sevgili okurlara sevgilerimi sunarken bu değerli albüm ile sizleri başbaşa bırakıyorum. İyi dinlemeler.

    https://open.spotify.com/album/1awShCEoSJYM9PNhyhLfMR?si=JlGuPNwnTk-uWfMgpSAPOw?utm_source=generator" width="100%" height="380" frameBorder="0" allowfullscreen="" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; fullscreen; picture-in-picture">

     
     
     


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.