Friends Kadınlarından İlham Alınarak Hazırlanmış 6 Kombin Önerisi

Friends Kadınlarından İlham Alınarak Hazırlanmış 6 Kombin Önerisi
  • 15
    0
    3
    0
  •  Öncelikle merhaba, ben Ezgi. Uzun zamandır yapmak istediğim fakat bir türlü cesaretimi toparlayamadığım blog yazarlığına hızlı bir giriş yapmanın heyecanı içerisindeyim. Her hafta burada yazılarımda buluşmayı heyecanla bekliyor olacağım. Şimdi lafı uzatmadan konumuza dönelim. İyi okumalar...

     Bilmeyenler için Friends ilk bölümü 22 Eylül 1994 tarihinde yayınlanmış Amerikan yapımı bir sitcom. Kısa bir özet geçecek olursak Friends, New York şehrinde yaşayan 6 arkadaşın hayatlarını samimi ve eğlenceli bir şekilde anlatıyor. 

     Friends'i ilk izlediğim zamanlarda bile en çok dikkatimi çeken şey her karakterin belli bir tarzı olmuş olmasıydı. Bu sadece giyim anlamında da değil aslında genel olarak hepsinin sahip olduğu, karakteri "karakter" yapan çok güzel yansıtılmış özelliklere sahipler ama biz bugün dizinin kadınlarının hakkında konuşacağız.

    Unutmadan eğer ürünleri incelemek isterseniz linklerini resimlerin altında bulabilirsiniz :)

     

    Rachel Green

    Rachel dizideki romantik ve heyecanlı karakterlerden biri bundan olsa gerek tarzı genelde renkli ve cool parçalardan oluşuyor. Özellikle Central Perk’de garson olarak çalıştığı zamanlarda etekler kesinlikle bu karakterin vazgeçilmezi. Dizinin ilerleyen sezonlarında Ralph Lauren’de çalışmaya başladığında tarzı biraz değişmiş olsa da her zaman benim aklımda 90’ların tarzını çok cool bir şekilde yansıtarak kombinlediği etekleri ile kalmıştır. Bu sebeple sizin için etekli 2 kombin önerisi hazırladım.  

    Etek

    Triko Top

    Ayakkabı

     

    Triko Kazak

    Etek

    Çorap

    Ayakkabı

     

    Monica Geller

    Monica titiz, detaycı ve düzenli bir insan. Düzenli derken asla ve asla küçümsememelisiniz. Monica hayatını düzenli olmaya adamış diyebiliriz. Bu düzen ve titizlikten midir bilemem ama genel olarak az parçadan oluşan sade bir görünüm tercih ediyor. Özellikle de Jeanlar onun favorisi. Çoğunlukla jeanler ile hem spor hem de şık bir görünüm elde ediyor. Jeanlerin şu sıralarda çok tercih edilmesinden dolayı size 2 jeanli kombin önerisi hazırladım.

    Jean

    Polo tshirt

    Ayakkabı

    Çanta

     

    Denim Salopet

    T-shirt

    Ayakkabı

     

     

    Phoebe Buffay

     Gelelim dizinin en çocuksu ve en masum karakterine. Phoebe, dizide bizi sürekli eğlendiren çok tatlı bir karakter. Kıyafet seçimleri de en az onun kadar hareketli ve cıvıl cıvıl. Bohem ve kendine özgü parçaları severek kullanmasının yanı sıra bol bol aksesuar kullanmayı da seviyor. Kısacası Phoebe’nin tarzı en az kendisi kadar özgün.  

    Etek

    T-shirt

    Kolye

    Küpe

    Ayakkabı

     

    Kazak

    Elbise

    Çanta

    Kolye

    Ayakkabı

     


    Yorumlar (3)
    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.