2021 Cannes Film Festivali Bomba Gibi Geliyor

2021 Cannes Film Festivali Bomba Gibi Geliyor
  • 0
    0
    0
    0
  •  

    Yapım sürecinde Rooney Mara, Rihanna ve Michelle Williams gibi önemli isimlerin projeye dâhil olup ayrılmasıyla oyuncu kadrosunda birçok değişiklik yaşayan filmin başrollerinde Adam Driver ve Marion Cotillard yer alıyor. İki yaşındaki kızlarının oldukça özel bir yeteneğe sahip olduğunu fark eden bir çiftin hikâyesini anlatan filmde Adam Driver genç bir stand-up komedyenini, Marion Cotillard ise bir opera şarkıcısını canlandırıyor. Yarışma'da sunulan olağanüstü Holy Motors'tan dokuz yıl sonra , Leos Carax, dünyanın dört bir yanındaki sinemaseverlerin merakla beklediği yeni uzun metrajlı filmini Cannes'da sergileyecek. Annette , İngilizce olacak ve Leos Carax'ın  ilk filmi, Cannes'ın ilk haftası olan 6 Temmuz Salı günü Cannes Film Festivali'nde açılacak.Bu film 73.Cannes Film Festivali'nde Altın Palmiye için yarışacak.

    Çağdaş Los Angeles'ta geçen Annette , şiddetli bir mizah anlayışına sahip,genç bir stand-up komedyeni olan Adam Driver;Henry'e hayat verirken Marion Cotillard ise uluslararası üne sahip bir opera şarkıcısına hayat veriyor. Spot ışığında, onlar mükemmel,sağlıklı, mutlu ve çekici bir çift. Sıradışı bir kadere sahip gizemli bir kız olan ilk çocukları Annette'in doğumları hayatlarını değiştirecek.Kızlarının oldukça özel bir yeteneğe sahip olduğunu fark eden çiftin hikayesini anlatmakta.

    Cannes Film Festivali'nin Başkanı olan Pierre Lescure, "Her Leos Carax filmi bir etkinliktir. Ve bu, vaatlerini yerine getirir ! Sinema, müzik ve kültür tutkunlarının umduğu, geçen yıl özlediğimiz hediyedir Annette ," diyor. Genel Temsilci Thierry Frémaux, "Filmlerin ihtişamını sergilediği Palais des festivallerinde sinema ve beyaz perdeyle daha güzel bir buluşma hayal edemezdik", diye bitiriyor. "Carax'ın sineması, bu güçlü jestlerin, sinemanın modernliğinin ve sonsuzluğunun sırrını oluşturan bu gizemli simyaların bir ifadesidir."

    Leos Carax ve filmin bestekarı olan Sparks bizlere muhteşem bir drama dolu müzikal şölenine boğacağı sinyalini veriyor.

    ANNETTE filminin fragmanını izlemek için bağlantıya tıklayınız.
     ">


     Kaynak : Cannes Resmi Sitesi 

    https://www.festival-cannes.com/en/infos-communiques/communique/articles/annette-leos-carax-marion-cotillard-adam-driver-will-open-the-74th-festival-de-cannes
     

     

     


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.