2021 Yılının Yazını Ne Kadar Renkli Geçirebiliriz?

2021 Yılının Yazını Ne Kadar Renkli Geçirebiliriz?
  • 2
    0
    0
    0
  • Yazının başlığı bir test başlığı gibi olsa da ‘yazı’ boyunca bahsedeceğim renklerin hepsini bu yaz tek tek giymeye var mısınız? 2020’nin başından beri hayat birçoğumuz için sıkıcı ve monoton geçiyor fakat giydiklerimizin üzerimizde yarattığı iyi veya kötü enerjinin gerçekliği artık yadsınamaz bir gerçek. İçerisinde iyi hissettiğiniz ve sizin modunuzu yükseltecek her şeye varsanız o zaman bu yaz ilk işimiz renkli giyinmek! E hazırsanız biz faniler için renkli giyinme turu başlasın!

    Günışığı (Pantone 13-0822 Sunlight)

    Yaz için kullanılabilecek en güzel renklerden biri olabilir. Biz faniler için pastel tonlarında sarı şeklinde yorumlayabiliriz bence. 2021 İlkbahar/Yaz sezonunda da ön plana çıkan renklerden biriydi kendisi.

    Dönemin en popüler kumaşı ‘saten’ olabilir yaz/kış ‘fast fashion’ olarak adlandırdığımız markalarda isterseniz özel günlerde giyinmek için isterseniz de altına bi spor ayakkabı ile günlük kullanabileceğiniz şekilde saten elbiseler bulmak artık çok kolay. Ama yok ben bu kadar renkli giyinemem buna hazır değilim diyorsanız. Bahar aylarının başından beri çok popüler olan ve artık hepimizin Instagram sayesinde gözünün alıştığı rengarenk düz paça pantolonlar ile bir başlangıç yapabilirsiniz.

    Ametist Orkide (Pantone 17-3628 Amethyst Orchid)

    Eh soft bir sarıdan sonra en çok yakışacak renklerden biri yine mor/lila renkleri. Her iki rengin olduğu bir kombini de düşünmeden duramıyorum şu an fakat yine popüler olan parçalara tek tek bakmakta fayda var.

    Geçtiğimiz yıl Mango’nun boncuk çantaları oldukça modaydı. Sonrasında Zara da benzer modellerde ve renklerde bir sürü boncuk çanta çıkarttı ve dolaplarımız bir dönem bu süslü içine sadece kredi kartı koyabileceğimiz boncuk çantalar ile doldu. Tarzında şehir hayatı içinde baharı ve yazı isteyenler bu renkli hatta çiçek desenli boncuk çantalardan yardım alabilir. Ya da pek sevdiğimiz Influencerlar gibi hazır havalar ısınmışken biz de deri takımları üzerimize çekebiliriz? Ama unutmayalım ki onlar gibi fotoğraf çekip bu derilerden hemen kurtulmak pek mümkün olmayabilir. Sıcaklarda deri kıyafeti giyerken 68 kere düşünüp öyle giyinmeliyiz (kamu spotu).

    Ahududu Şerbeti (Pantone 18-2043 Raspberry Sorbet)

    Ay bu benim hiç rengim değildir ya da ay bu tam benimdir rengi. Biraz karışık bir cümle oldu farkındayım. Fakat biz fani moda tutkunları ikiye bölecek bir renk olduğunun bence herkes farkındadır diye düşünüyorum. Ama önümüz yaz, gençliğimiz var! O yüzden bu yaz renkli giyinmeyi artık yemin ettik! Bu yeminden dönemeyiz (gaza getiriyorum ki beni bu konuda yalnız bırakmayın).

    Belki renk bizleri ikiye böldü fakat günlük kullanım açısından seçeceğiniz parçalar kesinlikle modunuzu yükseltecek kadar güzel tasarlanmış. Özellikle maskülen stili yakalamak için markaların son dönemde çıkardıkları ‘oversize’ takımlar hem günlük hem özel bir geceye katılırken günün en kurtarıcı parçası olma konusunda çoktan tahta geçti bile.

    Gök Mavisi (Pantone 15-4020 Cerulean)

    Sizi bilemem ama benim hem bu yazıda hem de tüm zamanlarda (yaz veya kış fark etmeksizin) en sevdiğim renk! Her ne kadar sevgili Pantone gök mavisi dese de bu bence hepimiz için bebek mavisi. Soft renklerin en babası en softu. Neyse rengi övmeye devam etmeden önce en popüler olan crop ve mini çantalar ile kombininizde bu küçük sevimli mi sevimli renge yer verebilirsiniz.

    Takımlar bu sene oldukça moda buna zaten değinmiştik fakat bu rengin vermiş olduğu bir rahatlık olacak ki herkes en azından dolabına bebek mavisi bi baget çanta atsın. Şimdi değilse ne zaman?

    Yeşil Kül (Pantone 13-0117 Green Ash)

    Madem maviden devam ediyoruz yazın soğuk ama soft renklerinden biri olan ‘yeşil kül’ zirveye oynar mı bilemem bundan 2-3 sene önce her girdiğimiz mağazada mankenlerin üzerinde lila ile kombinlenmiş ‘yeşil kül’ rengini görebilirdiniz. Ama bu yaz nasıl bir ivme kazanır onu kestiremiyorum. Biz tabi ki önlemimizi önceden alıp bu renklerde parçaları çoktan dolabımıza atmış olacağız.

    Şu sıralar markaların koleksiyonlarında neondan ziyade biraz daha soft parçalar olsa da önemli olan rengimizi belirleyip o renge yakın renkli giyinmek. Ne çok renkli giyinmek dedim değil mi? Hepsi bunları bu yazı renkli ve güzel geçirmeniz için.

    Ee 2021 Yılının Yazını Ne Kadar Renkli Geçirebiliriz? 

    Pantone 2021 İlkbahar/Yaz Modası Renk Trendleri 


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.