Yarından Sonra'dan Yeni Bir Soluk: Gece Olunca

Yarından Sonra'dan Yeni Bir Soluk: Gece Olunca
  • 1
    0
    0
    0
  • Yarından Sonra, Kasım 2019 tarihinde İstanbul'da grup üyeleri Berkay Çelik (elektro gitar), Kaan Eriş (vokal, ritim gitar), Metcan Burhan (bas gitar) ve Batuhan Güçlü (davul) tarafından kurulan müzik grubu. 

    İlk çalışmaları "Yaramaz Kadın"ı 2020 yılında yayınlayan grup, aynı yıl "Kraliçe" şarkısını yayınladıktan sonra, 2021'deki ilk projeleri "Gece Olunca"yı bugün sevenleriyle buluşturdu. 

    Klibi Ahmet Kazancı tarafından çekilen şarkının sözleri ve bestesi, grubun elektro gitaristi Berkay Çelik'e ait. Şarkının mix ve masteringini de Berkay Çelik üstleniyor. Şarkının düzenlemesi ise grubun kendisi tarafından yapılmış.

    İlk çalışmaları "Yaramaz Kadın"dan sonra "Kraliçe" şarkısıyla tempoyu giderek artıran grup, "Gece Olunca" şarkısıyla biraz daha durgun ve rahatlatıcı tonlarla ilerlemeye karar vermiş gibi görünüyor. Sonlara kadar durgun bir ton izleyen şarkı sonrasında altyapısının şiddetlenmesi ve muhteşem vokallerin enstrümanlara eşlik etmesiyle adeta bir işitsel şölene dönüşüyor. Hiç beklenmedik bu değişim şarkıyı çok başka yerlere taşımış. Sözleri herkesin en az bir dizesinde kendini bulabileceği kadar gerçek ve içten bir şekilde yazılmış. 

    Kendilerini tek bir müzik türüne bağlamadıklarını birbirini takip eden ilk 3 eserleriyle kanıtlayan gruba bize sundukları bu taze eserler için teşekkür ediyoruz ve kendilerini sıradaki çalışmaları için merakla takip ediyoruz.

    "Gece Olunca":

     

     


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.