Lady Gaga, 19 Yaşındayken Uğradığı Cinsel Saldırıyı Detaylandırdı

Lady Gaga, 19 Yaşındayken Uğradığı Cinsel Saldırıyı Detaylandırdı
  • 2
    0
    0
    0
  • Lady Gaga, Oprah Winfrey ve Prens Harry'nin programı "The Me You Can't See"de ilk olarak 2014'de dile getirdiği saldırıyı detaylandırdı.

     #MeToo hareketi sırasında bu saldırı hakkında açıklama yapan sanatçı, 19 yaşındayken tecavüze uğradığını ve hamile kaldığını söyledi. Gaga, bir yapımcının ona kıyafetlerini çıkarmasını söylediğini ve kendisinin özellikle hayır demesine rağmen kendi istediği dışında bu kişinin onunla cinsel ilişkiye girdiğini belirtti. Bu yapımcının onu, onun müziğini yakmakla tehdit ettiği de sanatçının söylemleri içerisinde. Uğradığı saldırıyı detaylandıran sanatçı, ona tecavüz eden kişinin onu bir sokak köşesinde bıraktığını söyledi.

    Lady Gaga, sözlerini şöyle sürdürdü: "Kendi vücudumu hissedemiyordum. Önce tam anlamıyla acı hissettim, sonra uyuştum. Sonra haftalarca hasta oldum. Anladım ki yaşadığım acı, o kişinin beni kustuğum ve hasta olduğum için hamile bir şekilde ailemin evinin yolundaki bir köşede bıraktığı acıyla aynıydı. Aylarca o stüdyonun içinde kilitli bir şekilde istismara uğramıştım".

    Aylarca aynı kişi tarafından istismar edildiğini söyleyen Lady Gaga "Sürekli kustuğum ve rahatsız olduğum için hamile hâlimde beni ailemin evinin yolunda bıraktı" ifadelerini kullandı.

    2016'da, Gaga'ya "travma sonrası stres bozukluğu" tanısının konulmasının da bu saldırıdan dolayı olduğu ortaya çıktı. Gaga aynı zamanda bu olaydan dolayı psikotik bir nöbet geçirdiğini ancak sonunda bunun üstesinden geldiğini belirtti. Sanatçı, ona saldıran kişiyi hayatında bir kez daha görmek istemediğini dile getirdi.

    Kaynak: 1, 2, 3

    Çeviri: NTV


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.