Clairo, Yeni Albümünün Duyurusunu Çıkış Teklisini Yayımlayarak Yaptı

Clairo, Yeni Albümünün Duyurusunu Çıkış Teklisini Yayımlayarak Yaptı
  • 17
    0
    0
    16
  • İlk olarak Pretty Girl isimli teklisiyle adını duyduğumuz, daha sonrasında ise 2019'da yayımladığı ve içerisinde Sofia, Softly, Bags gibi başarılı şarkılar bulunduran Immunity isimli albümüyle geniş kitlelere hitap etmeye başlayan Clairo, yeni albümü Sling'i 16 Haziran'da yayımlayacağını duyururken aynı zamanda albümün çıkış teklisi olan Blouse'u da bugün yayımladı.

    The Tonight Show Starring Jimmy Fallon'daki “Blouse” performansının ardından Clairo, şarkıyı Lorde'un yer aldığı geri vokallerle birlikte tüm müzik platformlarında yayımladı.

     

    Gelecek hafta yayımlanacak olan albümün prodüktör koltuğunda ise Blouse şarkısının da söz yazarlarından biri olan Jack Antonoff oturmakta. Albümü için nereden ilham aldığını ise Clairo, şu sözlerle dile getirdi:

    "Köpeğim Joanie, dünyamı hiç beklemediğim şekillerde açtı. Ona bakmak beni ebeveynlik hakkında ve bunun benim için ne ifade ettiğini düşünmeye zorladı, ders niyetinde hikayeler, vicdan azabı niyetinde pişmanlıklar... senden önce bir şeyi/birini düşünmek. Bu, özlediğim şeyin evcillik olduğunu bulduğum bir dünyaya bir bakıştı."

    Albümün çıkış teklisini dinlemek isterseniz:

     

    Kaynak: 1


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.