Shakira, Beş Yıl İçindeki İlk İngilizce Teklisini Dinleyicilerle Buluşturdu

Shakira, Beş Yıl İçindeki İlk İngilizce Teklisini Dinleyicilerle Buluşturdu
  • 16
    0
    0
    15
  • 90'lı yılların sonlarına doğru büyük bir patlama yapan Latin pop ve Latin rock müzik furyasındaki en önemli isimlerden biri olan Shakira, geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından yayımladığı bir videoyla yeni bir şarkı çıkaracağını duyurmuştu.

    Shakira, bir süredir pop'a geri döneceğini ima ediyordu. Bu yılın başlarında yapımcılar The Monsterz & The Strangerz (Halsey, Camila Cabello), Ian Kirkpatrick (Dua Lipa, Selena Gomez) ve Andrew Watt (Miley Cyrus, Rita Ora) ile stüdyoda kendi fotoğraflarını paylaşmıştı. 

    İspanyolca albümler çıkarmaya ve Maluma gibi diğer Latin süper starlarla işbirliği yapmaya odaklanmasına rağmen, Shakira ayrıca Jennifer Lopez ile birlikte unutulmaz bir şekilde 2020 Super Bowl İlk Yarı şovunda en büyük hitlerinden bir seçki gerçekleştirmişti.

    Shakira, tanıtım videosunu yayımladıktan hemen sonra Don't Wait Up isimli bu parçanın kapağını da yine sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

     

     

    Latin pop süper starının beş yıl içindeki ilk İngilizce teklisi ve beşinci İngilizce stüdyo albümünün çıkış teklisi olma özelliğini taşıyan şarkıyı dinlemek isterseniz:

     

    Kaynak: 1


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.