Whilk & Misky’Nin Yeni Albümünden İkinci Single: The Date

Whilk & Misky’Nin Yeni Albümünden İkinci Single: The Date
  • 1
    0
    0
    0
  • Whilk & Misky, bu yılın ikinci teklisi The Date’i Fox Lane Music etiketi ile Perşembe günü yayınladı. Geçtiğimiz ay çıkardıkları The Meeting’i takip eden The Date, ikilinin heyecanla beklenen albümlerine ait ikinci single. Nima Khaste ve Charlie Dickens ikilisinden oluşan Whilk & Misky grubunun ilk albümleri Soheyloo’nun 6 Ağustos’ta çıkması planlanıyor.
     
    Yeni parçaları hakkında Dickens şöyle diyor:

    “The Date favori şarkılarımızdan biri ve kesinlikle albümün en heyecan verici parçası. Şarkı, kalbinizi ele geçiren biriyle çıktığınız ilk randevunun telaşını, heyecanını, kaygısını ve tutkusunu keşfediyor. Sesini açın, aşkı bulun ve dans edin.”
     
    Oldukça başarılı şarkılarına ve performanslarına rağmen ikili şimdiye kadar albüm yayınlamamışlardı. Soheyloo, ikilinin kanıtladıkları başarılarının, sanatsal vizyonlarının, farklı kültürel etkilerden beslenen kültürlerarası tarzlarının bir bütün haline gelmesini sağlıyor.
     
    İkilinin çıkaracakları ilk albüm olan Soheyloo, ruh arayışında olan Batılı bir çocuk ile özgür ruhlu İranlı bir kızın kaçınılmaz karşılaşmasını ve onları ayırmaya çalışan sosyal, dini ve politik gizli tuzakları anlatıyor. 6 parçadan oluşacak olan albümün listesi ise şöyle:
     
    The Meeting
    Soheyloo
    The Date
    Falling In Love
    Obstacles
    Separation
     
    Albüm pre-save linki: https://lnk.to/soheyloo
     
    İran doğumlu Nima Khaste ve İngiliz sanatçı Charlie Dickens’tan oluşan grup, sahip oldukları farlı kültürel arka planlar ve müzikal etkiler ile bütüncül bir müzik yaratarak tüm dünyaya sesleniyor. 2012’de Doğu Londra’daki bir lokantada şans eseri tanışan Khaste ve Dickens, müziğe duydukları ortak sevgiyi keşfetmiş ve küçük bir apartman dairesine taşınarak birlikte müzik yapmaya başlamış. Dünya çapında konserler veren ve Gordon City, Rag‘n Bone Man, Clean Bandit gibi sanatçılarla sahnelerini paylaşan Whilk & Misky, geçtiğimiz yıllarda Türkiye’de verdikleri konserler ile de ülkemizde başarılı performanslara imza attı.
     
    Whilk & Misky; insanların bağı, sanatsal iş birliğinden doğan güç ve organik ve elektroniğin bir araya gelişiyle ilgili. Ve elbette ki, içinde yaşadığımız dünyanın bir paralellik içinde.


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.