Teras Dekorasyonu

Teras Dekorasyonu
  • 0
    0
    0
    0
  • Teraslar özellikle yaz aylarında sıkça vakit geçirmek istenilen alanlardır. Bu alanlarda geçirdiğiniz vakitleri terasınızı dekore ederek daha da keyifli hale getirebilirsiniz. Terasınızda kitap okuyabileceğiniz, kahvenizi yudumlayabileceğiniz bireysel ve oldukça rahat bir alan  istiyorsanız son zamanların bahçe mobilyası trendlerinden armut koltukları tercih edebilirsiniz.

    Terasta sevdiklerinizle uzun zaman sıkılmadan oturabilmeniz için oturma alanları da önemlidir. Oturma alanınızı yaratırken hem rahat hem de daha sade, göz yormayan mobilyalar tercih etmeye özen gösterin. Eşyaları koymak için koltukların yanına veya ortaya sehpa koyarak kendinizin ve misafirlerinizin daha rahat bir şekilde oturmasını sağlayabilirsiniz. Oturma alanınızı paletlerden kendiniz de yapabilirsiniz.

    Teras da evin bir odası gibidir. Bundan dolayı da diğer odalarda olduğu gibi tarzınıza uygun bir kilim seçmeye özen gösterin.

    Terasta geçirdiğiniz akşamları daha hoş ve keyifli bir hale getirmek için aydınlatmalar da son derece önemlidir. Lamba tercih edebileceğiniz gibi fener kullanmayı veya ampullerden şeritler yaparak daha nostaljik bir ortam yaratmayı tercih edebilirsiniz. Ancak dikkat etmeniz gereken şey loş bir ortamın oluşması. Bunun için göz yormayan, daha az ışık yayan bir aydınlatma tercih etmelisiniz. Böylece hem fazla gölge oluşturup sizi rahatsız etmeyecek hem de sinekleri bulunduğunuz ortama çekmeyecektir. 

    Terasınızda daha etnik, otantik bir ortam oluşmasını istiyorsanız minder tercih edebilirsiniz. Minderler daha sıcak ve rahat bir ortam elde etmenizi de sağlar.

    Terasınızın daha canlı ve enerjik görünmesi için çiçeklerden yardım alın. Klasik tarzda saksılarda çiçekler tercih edebileceğiniz gibi hem daha dekoratif durması için hem de daha az yer kaplaması açısından duvarlarda da çiçeklere yer verebilirsiniz.

    Son olarak terasınızda keyifli bir uyku içim hamağa da yer verebilirsiniz. 



    Kaynak1

     

     


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.