Madrid'de Yapılacak Şeyler

Madrid'de Yapılacak Şeyler
  • 2
    0
    0
    0
  • İspanya'nın en büyük metropolü olan Madrid, antik ve modern binaları ilgi çekici bir şekilde bir araya getiriyor. Büyük mutfak, muhteşem anıtlar ve diğer büyük İspanyol şehirleri gibi muhteşem bir gece hayatı bekleniyor. Onların dinçliği, öğle yemeğinin 15:00'e kadar başlamadığı, gecenin 12:00'ye kadar başladığı ve şafağa kadar uyumadığınız zamandaki hayata karşı rahat tavırlarıyla da fark edilebilir. toplumları farkında olmadan..
    Madrid'in kendisinde, ana şehir merkezindeyken hemen hemen tüm ikonik yerlerine yürüyebilirsiniz. Değilse, şüphesiz Metro en kolay ve en ucuz seçimdir. Madrid'de ucuz araba kiralama ayrıca Cars Scanner.com'da da mevcut


    Madrid Kraliyet Sarayı'nı ziyaret edin

    Kraliyet Sarayı, Madrid'deyken mutlaka ziyaret edilmesi gereken bir yerdir. Her şey ortada. Katedral, Debod Tapınağı ve Plaza Mayor yürüme mesafesindedir. Sarayın çarpıcı dışı ve birçok heykelin özellikleri, her zaman hiçbir şey söylemez. Birkaç avro ayırabilirseniz, sarayın tarihini öğrenmek için içeri girin. Ne yazık ki o gün yeterli zamanım yoktu, onun yerine sarayı gezmeye karar verdim.
    Portal Madrid'in kalbi olan Sol Puerta del Sol'da Hangout. Bu meydan, restoranları ve mağazaları ile şehrin en işlek meydanlarından biridir. Gün boyu alışverişe gelebilirsiniz ya da alışveriş yapmayı tercih etmiyorsanız muhteşem mimarisi sizi ve kameranızı uzun süre meşgul eder. Bölgeye vardığınızda tüm gece boyunca sizi eğlendirecek çeşitli barlar ve kulüpler ile bölge bir gece hayatı manzarası haline gelir.

    Hauptplatz'ı ziyaret edin!

    Plaza Mayor, Puerta del Sol'dan sadece birkaç dakika uzaklıktaki başka bir merkezi meydandır. Burası dinlenmek ve harika bir şarap, tapas ve mekanın mimari ihtişamının tadını çıkarmak için güzel bir yerdir.

    Dünyanın en eski restoranında yemek yiyin!

    Bahse girerim Madrid'in dünyanın en eski restoranı olduğunun farkında değildin. Rehber bana bundan bahsedene kadar da. Restoran, yaklaşık 250 yıldır dünyanın en eski restoranı olan Sobrino de Botín Castilian restoranı olarak biliniyor. Restoran, yemek odasının ve mutfağın eski dünya atmosferini koruyor ve hatta yemeklerini odun ocaklarını kullanarak hazırlıyor! Hayatta bir kez gerçekten kaçırmamalısın.


    Madrid'in Sessiz Sokaklarını Keşfedin

    Madrid, kesişen ve keşfetmeyi daha da iyi hale getiren güzel sokaklardan oluşan bir labirenttir. Huzurlu bir sokakta bir dakika, o kadar sakin bir şekilde başkentte kalmadığınızı düşündünüz, sonra dünyanın her yerinden insanları görmek için bir dakika daha. Yoğun bir noktadasın. Biliyorsun. Tüm yollar güzel ve ayırt edici ve sizi bekliyor.


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.