Wolverine'in Gerçekten Saygı Duyduğu 5 Marvel Karakteri

Wolverine'in Gerçekten Saygı Duyduğu 5 Marvel Karakteri
  • 1
    0
    0
    0
  • Marvel Evreni'nin büyük kahramanlarından biri olan Wolverine, her büyük takımın üyesi olmuştur ve birçok kez kötülüğe karşı mücadelede kendine ön safhada yer bulmuştur. Bununla birlikte, Wolverine büyümüş olsa da, hala birlikte çalışılması zor bir üne sahiptir ve saygısını kazanmak için birçok şey gerekir.

    5. Jean Grey, Wolverine'in Hayatındaki En Önemli Kişilerden Biri

    Onunla tanıştığı andan itibaren Wolverine, Jean Grey'i sevdi. İlişkilerinde inişler ve çıkışlar olsa da, Wolverine onu sevmekten asla vazgeçmedi ama bir şey değişti, ona ne kadar saygı duyduğu. Wolverine onun bir insan olarak büyümesini izledi ve ona olan saygısı yıllar geçtikçe daha da derinleşti.

    4. Profesör X, Wolverine'de Başka Kimsenin Göremediği Bir Şey Gördü

    Wolverine, başından beri  Charles Xavier'e saygı duyuyordu. Profesör X, sertlik ve acının katmanlarını ve altındaki adamı görebildi. Xavier, şiddetli ve öngörülemeyen Wolverine'i, X-Men'e getirme şansı yakaladı.

    3. Storm ve Wolverine, Birlikte Çok Şey Yaşadılar

    Storm ve Wolverine, aynı anda X-Men'e katıldı ve başından beri ondan etkilendi. Arkadaşlıkları ilk günlerde kolay değildi ama sonunda herkes kadar yakın oldular ve Wolverine, ona son derece saygı duydu. X-Men'in lideri olarak Storm başarılı oldu ve Wolverine her zaman oradaydı, emirlerini yerine getirmeye hazırdı. Onun ne kadar harika olabileceğini biliyordu ve diğer birkaç kişi gibi ona saygı duyuyordu.

    2. Kaptan Amerika, Wolverine'in Saygısını Fazlasıyla Kazandı

    Wolverine ve Kaptan Amerika, İkinci Dünya Savaşı'nda birlikte savaştı ve o yıllarda ikisi büyük sorunlar yaşarken, Wolverine her zaman Kaptan Amerika'ya saygı duydu. Kaptan Amerika'ya saygı duymak neredeyse imkansız çünkü o, elinden gelen her şeyi yaptı. O ve Wolverine yıllar içinde kendilerini aynı şeyleri yaparken buldular. Wolverine, Kaptan Amerika'nın ne kadar sıkı çalıştığını anlıyor ve buna fazlasıyla saygı duyuyor.

    1. Cyclops ve Wolverine'in Problemleri Var Ama Wolverine Ona Derin Bir Saygı Duyuyor

    Cyclops ve Wolverine, X-Men'in en önemli üyelerinden ikisidir, ancak ilişkileri genelde düşmanca olmuştur. Bunun birçok nedeni var, ikisi çok farklı insanlar ve aynı kadına aşık oldular. Tüm yaşananlara rağmen Cyclops, Wolverine'in saygısını fazlasıyla kazandı. Wolverine ile sorunlarına olmasına rağmen Cyclops, çok iyi bir lider ve ikisinin karşılıklı ilişkileri saygı üzerine kuruludur.

    Kaynak: 1


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.