Lionel & Elisa İlhamlı Kombinler

Lionel & Elisa İlhamlı Kombinler
  • 0
    0
    0
    0
  • Selamm! Bu yazımda sizleri son zamanlarda sıkı takipçileri olduğum bu çift ile tanıştırayım. Gerçekten ilk instagram reels sayfama düştüklerinden beri bayılarak takip ediyorum. Gerek kombinleri gerek pozları ile ilham aldığım bir sayfa ve reels videoları gayet keyifli. Gelin birlikte onlardan ilham alarak hazırladığım bir kaç kombine bakalım belki sizlere de ilham olur. Tabi ki kombinlerdeki bütün ürünlerin linkleri hemen fotoğrafın altında.

    Bu arada hemen instagram ve tiktok hesaplarını bırakıyorum buraya bence mutlaka takip edin.

    instagram.com/lionelisa

    instagram.com/liogomm

    instagram.com/sirtelisa

    tiktok.com

    Gördüğünüz gibi gayet spor ve şık bir kombin. Bu sene Nike'ın ikonik modeli Air Jordan 1 ne kadar trend biliyorsunuz ki ben de bayılıyorum zaten. Kot şort ve sneakerlar spor bir görüntü sağlarken özellikle Elisa'nın elindeki minik çanta kombini daha şık bir noktaya taşıyor. 

    Kot şort

    Tshirt

    Sneakers

    Çanta

    Kolye

    Gözlük

     

    Kot bermuda

    Tshirt

    Sneakers

    Telefon çantası

     

    Takımlarda tek renk tercih etmeyi çoğu insanın aksine ben çok cesur buluyorum ve kolay kolay da beğenemiyorum açıkçası. Ama kombinlerdeki sneaker ya da farklı renklerdeki parçalar ile bence gayet güzel bir görünüm yakalamışlar. Maalesef benim pek tarzım değil ama bu ikiliye çok yakıştırdım.

    Blazer

    Pantolon

    Crop top

    Sneakers

    Çanta

     

    Lionel ve Elisa'nın profilinde en çok göreceğiniz renkler; kahverengi, beyaz ve siyah. Sanırım bu sebepten biraz da bu kadar ilgimi çektiler. Bu üç rengi kombinlemeye, kullanmaya bayılıyorum. Bu fotoğrafta Elisa'nın büyük halka küpeleri ve Lionel'in de kahverengi pantolonu benim için öne çıkan parçalar oldu. 

    Wide leg pantolon

    Crop top

    Blazer

    Ayakkabı

    Çanta

    Kolye

     

    Jean

    Tshirt

    Ayakkabı

    Telefon çantası

     

    Gelelim sonuncusuna... Bu fotoğraf bana Ege'nin güzel sokaklarını anımsattı. Bej renk pantolonlar ve mavinin en güzel tonlarından çok güzel tam baharlık bir kombin olmuş bence. Normalde açık renk pantolonları pek tercih etmem ama bundan sonra kesinlikle şans vereceğim. 

    Çanta

    Ayakkabı

    Tshirt

    Pantolon

     

    Pantolon

    Gömlek

    Ayakkabı

     

     

     

     

     


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.