Kristen Stewart, Bir Lady Olarak Venedik Film Festivali'nde!

Kristen Stewart, Bir Lady Olarak Venedik Film Festivali'nde!
  • 1
    0
    0
    0
  • Hepimiz (tamam birçoğumuz) Kristen Stewart’ın son filmi Spencer’da nasıl bir performans sergileyeceğini merakla bekliyorduk. Spencer, Lady Diana’nın Prens Charles ile olan evliliğinin kötüye gittiği bir dönemin 3 gününü anlatan bir filmmiş! Filmmiş diyorum çünkü fragmanda verilen net bir konu şimdilik göremedik. Hazırsanız eğer hem Kristen Stewart’ın Venedik Film Festivali’ndeki görüntüsüne hem de filmdeki görünümlere yakından bakalım!

    3 Eylül Cuma günü Spencer filminin prömiyeri için Venedik’e gelen Kristen Stewart’ın klasik Chanel takımı oldukça fazla beğeni topladı. Yaklaşık 8 yıldır Chanel’in modelliğini yapan Stewart bu sefer stilisti Tara Swennen’ın yorumuyla klasik görünüme yeni bir boyut getirdikleri söyleniyor. Stewart’ın hem basında hem de sosyal medyada yer alan bu görünümü gerçekten pek çok kişi tarafından tam not aldı. Film için değiştirdiği saç rengi ve saçı için tercih edilen modeli ve makyajı gerçekten bir bütünlük içerisindeydi ve oyuncuya oldukça hava katıyordu.

    Gel gelelim bu görünüme! Gerçekten kendimi tutarak yorumlarımı sizler ile paylaşacağım. Spencer filminin yönetmeni Pablo Larrain ile ‘sevimli’ ve eğlenceli poz veren Stewart’ın üzerinde pijamadan bozma tulum dedikleri bu şahane (!) parça tabi ki yine moda devi Chanel’e ait. Chanel Haute Couture bir parça olan bu tulum Chanel’in İlkbahar/Yaz 1994 ve İlkbahar/Yaz 2007 yıllarına ait klasik Chanel görünümlerinden ilham alınarak oluşturulmuş. Saçı, makyajı ve kendisi gerçekten harika olan Stewart’a böyle bir tulum giydirmek ne kadar doğru gerçekten bilemedim fakat yapılan yorumlar Kristen Steewart’ın bu görüntüsünün törende bugüne kadar ki en etkileyici kıyafetlerinden biri olduğu yönünde (kızı kandırıyorlar bence).

    Spencer filmi, yurt dışında 5 Kasımda vizyonda. Ülkemizde hangi tarihte gireceği henüz belli değil fakat fragmanı izlemeyenler ve yeniden izlemek isteyenler için işte sizler için bir kez daha Spencer filminin fragmanı.

    Fragmanda Kristen Stewart’ın kendisinden çok Royal kuralları ve ihtişamı göze çarpıyor. Özel günler için hazırlanmış yemekler, masalar. Bunların yanında sanki özgürlüğü arayan bir kadının hüznü ve oradan oraya kuş gibi uçuşan balerinler. Fragmanın görselliği oldukça yüksek ve sanatsal açıdan ele alınacak kadar da insanı doyuran cinsten. Fakat herkes görsellikten ziyade Kristen Stewart’ın Lady Diana’yı nasıl yansıttığına odaklanmış durumda. Dolayısıyla fragman bu açıdan sizi biraz da olsa hayal kırıklığına uğratıyor. Neyse bizim konumuz tabi ki Kristen Stewart’ı sanatsal açıdan eleştirmek değil onu Moviewa ekibine bırakırken gelelim Lady Diana’nın eşsiz görünümlerinden hangilerine yer verildiğine.

    Fragmandan önce yayınlanan resmi afiş herkesi çok heyecanlandırmış ve neredeyse herkesten tam not almıştı! Gerçekten zarafetin somut bir tanımı olsaydı bu afişi örnek olarak gösterebilirdik. Lady Diana’nın yaşadığı yalnızlığı bile zarafetini kaybetmeden çektiğini resmediyor adeta. Afişteki ve fragmanda yer verilen bu elbise yeniden yorumlanmış. Lady Diana Emanuel tasarım bu elbiseyi bir James Bond filmi olan The Living Daylights’ın 1987’deki galasında giyinmişti. Oldukça benzerlik gösteren bu elbiseyi filmde nerede kullandılar henüz sır.

    Diğer bir belirgin görünüm ise sarı bir etek ve ceket takımı içerisindeydi. Fragmanda yine duygusal olarak bir yıkım içinde olan Lady Diana’ya yer verilirken Kristen Stewart bu görünüm içerisindeki oldukça zarif görünüyordu. Ancak buradaki görüntüsü yine film ile benzerlik taşısa da büyük ihtimalle farklı zamanlarda kullanılan benzer parçalar olarak filmde yer veriliyor. Lady Diana’nın Catherine Walker imzalı bu görüntüsü Prens Charles ve oğulları ile birlikte St.Paul Katedrali’nde iken çekilmiş.

    Diğer görünümleri ise daha önceden Spencer filminini konu edindiğim ilk yazıda bulabilirsiniz! Hem Kristen Stewart’ı hem de Lady Diana’nın bu muhteşem görünümleri görmek için heyecanla bekliyorum!

    Kaynak 1,2,3,4,5


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.