Münih, Almanya: Yapılacak en iyi şeyler

Münih, Almanya: Yapılacak en iyi şeyler
  • 2
    0
    0
    0

  • Almanya'nın üçüncü büyük şehri ve Bavyera'nın başkenti olduğu için şehrin sunabileceği çok şey var. Özellikle Münih'te şehrin çevresinde ortaya çıkan tüm harika şeyler göz önüne alındığında.

    Oktoberfest belki de şehrin en ünlü etkinliklerinden biridir! Bir fırsat ve tamamen eğlenceli. Bununla birlikte, Münih, Oktoberfest'ten daha fazlasıdır.

    Münih'in ne olduğunu bir düşünün, Berlin ve Münih kardeş olsaydı (deyim yerindeyse isyancı) Berlin daha keskin ve daha havalı olurdu. Öte yandan, Münih daha kibar, daha iyi (ama saçlarını dökmekten ve eski güzel vakit geçirmekten korkmuyor).

    Münih'te 156'dan fazla gezinin yanı sıra müze biletleri ve ilgi çekici yerlere hızlı giriş için rezervasyon yaptırabilirsiniz. Uygun fiyatlı 2021 fiyatları. 1001guide.net'te özel teklifler ve indirimler


    Münih, bir hafta sonu kaçamağından çok daha fazlasını mümkün kılan bir şehirdir. Parklardan kalelere, müzelerden sokak sanatına kadar her yer ve yapı ayrı bir anlatı sunuyor. Ancak, Münih'in en güzel yerlerinin bir listesini oluşturduk:

    Hofbräuhaus, belki de dünyanın en ünlü bira salonu, o kadar ünlü ki Mozart ve Lenin'de bir bira vardı! Kral I. Ludwig'in kraliyet salonu, halka açılmasına karar verilene kadar inşa edildi. 16. yüzyılın ilk kraliyet ikametgahıydı. Artık herkes geleneksel bandolar ve garsonlar eşliğinde geniş bir salonda Bavyera halkının bira kültürünün ve mutfağının tadını çıkarıyor! Hatta Münih Bira Festivali dışında bile gerçek bir Bavyera deneyimi.Bilet fiyatı: ÜCRETSİZ, ancak 1 L bira 9,20 €
    Bir masa nerede rezerve edilir, bir masa rezerve edemezsiniz, sadece gidin ve bir masa bulun! Özellikle hafta sonları dolu olabilirsiniz!

    Kare Marienplatz - tipik olarak Münih'ten gelen her ziyaretçi Yeni Belediye Binası'nı görmek için Marienplatz'a gider. Ve iyi bir amaç için, iyi bir neden için! Son derece şaşırtıcı neo-gotik bir yapıdır! Güzel mimariye ek olarak, herkes her gün saat 11:00, 12:00'de Glockenspiel'e gidiyor. ve akşam 5 (Yaz ayları). Carillon, Yeni Belediye Binası'nın merkez kulesindeki 43 çanıyla Avrupa'nın en büyüklerinden biridir. Çeşitli seviyelerde otuz iki figür, şehrin tarihinden sahneleri tasvir ediyor. Gösteri başlamadan biraz önce gelmemizi öneririz, yaz aylarında çok yoğun. Bu aynı zamanda görevlerimizden birinin de başlangıcıdır – Mun'un bira fabrikaları ve barları

    Bilet fiyatı: ücretsiz.

    Alman Müzesi - Dünyanın en büyük bilim ve teknoloji müzesidir. Örneğin, güneş saatlerinin doğruluğunu test edecek, dış uzayı kavrayacak ve nanoteknoloji, madencilik endüstrisi, enerji mühendisliği ve anatominin yanı sıra müzik aletleri de dahil olmak üzere diğer birçok teknolojik ve bilimsel başarıdan öğreneceksiniz. Öğrenciler için giriş ücreti 14 € veya 4,5 €'dur. Lütfen bu müzenin çok büyük olduğunu unutmayın, bu nedenle sekiz katı da gezmek çok zor olduğu için hangi galerileri görmek istediğinizi planlayın!

    Fiyat: 14 € veya 4,5 €'dan düşürüldü.

    Bunun Allianz Arena'dan çıkmasına izin veremezdik! Münih, dünyanın en değerli ve en büyük Alman futbol kulüplerinden biri olan ünlü FC Bayern'e ev sahipliği yapıyor (Borussia Dortmund taraftarları aynı fikirde olmayabilir). Allianz Arena, ziyaret etmek veya görmek için hoş bir mekandır. Rehberli bir turla soyunma odalarına girebilir ve binanın olağandışı yapısı hakkında bilgi edinebilirsiniz (geceleri 200.000 LED ışık stadyumu aydınlatır!). Ayrıca oradayken FC Bayern Müzesi'ni ziyaret edebilir, kutuya girip ziyafet çekebilir veya sahada gol atmaya çalışabilir ve en sevdiğiniz oyuncuymuş gibi hissedebilirsiniz! Arena ve müzeyi ziyaret etmeyi içeren kombine bilet 19 Euro'ya satılıyor. Ayrıca ayrı bilet satın alabilirsiniz. Ve kim bilir? Ve kim bilir? Şanslı olabilirsiniz ve bir maçtan sonra da kalabilirsiniz!
    Bilet fiyatı: 19 euro.


    Frauenkirche - Şehrin bir başka ünlü anıtı da Marienplatz'dan bir taş atımı uzaklıkta! Sakinleri o kadar çok takdir ediyorlar ki, o yeni binadan daha fazlasını inşa etmemeyi seçtiler. 15. yüzyıldan beri bu katedral Münih'in kalbinde yer almaktadır ve diğer Gotik katedrallerin aksine oldukça küçüktür. Güney kulesinde turistler şehri görmek için tırmanabilir. Kiliseye girip 'şeytanın ayak izi'ni ararsanız, neden bu şekilde adlandırdıklarını göreceksiniz.

    Bilet fiyatı: ücretsiz.

    Garden of Englisher – En büyük park, merkez park, değil mi? Yanlış! Dünyanın en büyük şehir merkezi parkı Münih'e ev sahipliği yapıyor! Özellikle yaz aylarında burası yemyeşil bir harikalar diyarı. Spor, güneşlenme, piknik ve Münih'teki en büyük ikinci bira bahçesinde bira, Çin'in Chinesischer Turm'u. Yerliler gelir. Ama bu devasa vahada yapılacak daha çok şey var. Parkın kuzeyi daha ormanlıktır ve Eisbachwelle güneyde dünyanın en güzel nehir kıyısı yerlerinden biridir! Üç kez Avrupa sörf şampiyonu, hatta Tao Schirrmachers'ı orada bulabilirsiniz! Şaşırmayın ama

    Tüm yıl boyunca metroda veya bisikletli sörf tahtaları taşıyan kişiler görürseniz. Hava nasıl olursa olsun, parti devam ediyor!

    Bilet fiyatı: ücretsiz.
    Bunlar, Münih'e seyahat ederken kontrol etmeniz gereken Münih'teki başlıca turistik yerlerden sadece birkaçı. Umarız bu muhteşem şehirde başka nelerle ilgilenirsiniz ve Münih'in rahatlatıcı hızını takdir edersiniz!


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.