Şato Duvarları Ardından Canlı Bir Balthazar Albümü: Sand Castle Tapes

Şato Duvarları Ardından Canlı Bir Balthazar Albümü: Sand Castle Tapes
  • 1
    0
    0
    0
  • 20 Kasım’da İKSV Gezgin Salon kapsamında İstanbul’da konser vermeye hazırlanan ünlü Belçikalı grup Balthazar, son albümleri Sand’den sekiz şarkıya yer verdikleri ve Brüksel civarındaki eski bir kalede geçirdikleri birkaç gün içerisinde kaydettikleri yeni EP’lerini 24 Eylül Cuma günü sevenleriyle buluşturdu. 

    Geçtiğimiz haftalarda yeni EP’den yayınlanan I Want You, On A Roll ve Moment parçalarını takip eden albüm, pandemideki tam kapanmanın ardından grubun birlikte Belçika’daki güzel bir kalede birkaç gece kalarak Sand albümündeki parçaları canlı bir şekilde kaydetmeleriyle ortaya çıkmış. Parçaların kliplerinde de yansıtılan Sand Castle Tapes yalnızca canlı performans kayıtlarından oluşan bir albüm değil, aynı zamanda Balthazar’ın müziklerinin ve hikayelerinin antik kale duvarlarının arasında nasıl ortaya çıktığına yakından bir bakış.

    Kalede geçirdikleri günlere kadar birbirlerinden uzak kalan grup üyeleri, Sand Castle Tapes için ilk defa bir araya gelerek yeni şarkılarını bu güzel atmosfer içinde yorumlama fırsatı bulmuşlar.

    Grup birlikte geçirdikleri bu günler hakkında: “Bir albümü ancak birlikte çalmaya başladığınızda tamamıyla anlayabiliyorsunuz.” diyor ve ekliyor: “Rahat ve huzurlu koşullar, şarkıları canlı bir şov için yapacağımızdan çok daha farklı bir şekilde yorumlamanın yolunu açıyor. Bu çok canlandırıcı, çok insani.”

     


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.