Barselona Para Tasarrufu

Barselona Para Tasarrufu
  • 0
    0
    0
    0
  • Barselona'nın İspanya'nın en pahalı şehirlerinden biri olduğunu duymuş olabilirsiniz, ancak duyduğunuz tüm dehşetlere inanmayın!
    Şehri düşük bir maliyetle yapmak oldukça kolaydır. Barselona'ya vardığınızda birçok taktik ve öneri kullanarak paradan tasarruf edeceksiniz! Barselona'da nasıl para biriktireceğimizi biliyoruz.

    1) Daha fazla git
    Bu, Barselona'nın önde gelen para tasarrufu yöntemidir. Gerçekte, Barselona, ​​görünüşüne rağmen oldukça küçük bir kasabadır ve semtlerinin çoğu yürüme mesafesindedir. El Raval'dan Gothic Quarter'a yolculuk sadece birkaç saniyenizi alacak ve Eixample'den El Born'a on dakikadan daha az bir mesafede olacaksınız. Şehri görmenin en güzel ve en ucuz yolu muhtemelen toplu taşıma ve kendi ayaklarınızdır.

    2) Taksi yerine havalimanı trenine binin.
    Havaalanından Barselona şehir merkezine bir taksi 30 € 'dan çok daha pahalıya mal olacak, gereksiz, mantıksız bir ücret! Şehre daha düşük bir fiyata ulaşmak için havalimanının tren istasyonundan bir trene binmek gerekiyor.
    Terminal 2'de bu istasyonun birçok tabelası var. Terminal 2. Uçağınız havalimanının karşı terminaline vardığında terminaller arasında ücretsiz ulaşım sağlanmaktadır.
    İstasyondan bir T-10 metro bileti satın alın ve Sants veya Passeig of Grácia istasyonundan bir trene binin. Buradan metro hattında üzerini değiştirip en yakın istasyonda otelinizde veya dairenizde inebilirsiniz.
    Havaalanı istasyonu sadece iki tren ötede ve platformun sol tarafında olanı seçmeniz gerekiyor. Sağdaki tren ters istikamette hareket eder ve trenle trenle havalimanına geri dönersiniz. Oldukça basit, yemin ederiz.

    3) Akıllı yiyin
    Tasarruf etmenin en iyi yolu, kendiniz için yemek pişirmek ve Barselona'nın gıda pazarları, taze meyve satın almak ve duyuları toplamaktır. Ancak tatillerinizde hazırlık yapmak istemiyorsanız, şehirde akıllıca şeyler yiyerek paradan tasarruf etmek kolaydır.
    Tıpkı yerel halk gibi öğle yemeği için ana yemeğinizi saat 14:00'te yiyin. Bu saatte şehirde yemek yerseniz, 10 € gibi düşük bir fiyata üç çeşit menüden (menú del día) yararlanabilirsiniz. Birçok restoranın arama menüsü vardır ve geleneksel, taze ve mükemmel yemekler sürekli olarak mevcuttur!
    Her yere lezzetli bir fırın götürmeyin, 1 € gibi düşük bir fiyata ev yapımı kekler ve hamur işleri için Bakery 365'e gidin! Bu bizim favori şehir zincirimiz!

    4) Şehirde toplu taşıma araçlarını kullanın
    Barselona, ​​İspanya'nın en iyi bağlantılı şehirlerinden biridir ve toplu taşıma araçlarını kullanmak için ziyaretinizde tasarruf edebilirsiniz.
    Metro
    Metro, çoğu yeraltı hattından daha düzenli ve daha temiz trenlerle şehir genelindeki en hızlı yoldur. T-10 biletinizle metroya binebilirsiniz, virajdan çıktığınızda başlayıp metrodan çıktığınızda sona eren 10 seyahat için. Metrodan çıkmadığınız sürece herhangi bir hat değişikliği yine aynı yolculuk olarak sayılır.
    T-10 bileti ile her yolculuk, T-10 olmadan tek bir seyahatin maliyetinin en az iki katı ile karşılaştırıldığında, 1 €'nun biraz üzerindedir. Biletinizi birkaç kişiyle de paylaşabilirsiniz, sadece otobüs durağındaki arkadaşınızı ve kaç seyahatiniz kaldığını kontrol edin!


    5) Müzelere ücretsiz ziyaret
    Birçok müze her ayın ilk Pazar günü kapılarını ücretsiz olarak açar. Bu, şehri para harcamadan keşfetmenin en iyi yöntemidir. Barselona'ya gelmeden önce hangi müzelerin geçici sergilenmesini istediğinizi bulmaya çalışın.

    6) Uyandırmak
    Bir turist olarak Barselona'da La Rambla'da yemek yemek ya da satın almak için yapabileceğiniz en kötü şey bu belki de. Maliyetler, aksi takdirde neredeyse üç katıdır ve aslında ürünlerin kalitesi için ödeme yapmazsınız.

    La Rambla'ya bir gezi yapın ve birçok gizli mücevheri keşfedebileceğiniz Barselona'nın ara sokaklarını keşfedin. La Rambla'nın çekici olduğunun farkındayız, ancak bu caddeden sadece birkaç adım ötede şehirde ne kadar harika yer olduğunu yeterince önermiyoruz.

    7) Bilgili bağış yapın
    Barselona'da nasıl tasarruf edilir – boşuna harcamayın. Barselona en iyi alışveriş yerlerinden biridir, aynı zamanda en iyi ikinci el pazarlarından ve vintage giyim şehirlerinden biridir. Kasabada her hafta sonu farklı bir pazar var, hepsi 1 Euro'luk pazar, 5 Euro veya altı ya da başka bir pire veya vintage için olsun. Bu şekilde bazı inanılmaz parçaları bulabilir ve aynı anda kendinize bir ton para kazandırabilirsiniz.

    8) Ön kitabınızı ayırtın.
    Hepsi daha uygun fiyatlı, bu yüzden şehre gelmeden önce neyi başarmak istediğinizi görmeniz önerilir. Sagrada Familia, Park Guell ve La Pedrera gibi ünlü mekanlara önceden bilet satın alın ve hediyelik eşya dükkanı için para biriktirin. Barselona ve yakın çevresinde en iyi gezileri Foxiepass.com'da bulabilirsiniz.


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.