John Lennon'ın Yayımlanmamış Ses Kaydının Olduğu Kaset Açık Artırmada Satıldı

John Lennon'ın Yayımlanmamış Ses Kaydının Olduğu Kaset Açık Artırmada Satıldı
  • 0
    0
    0
    0
  • Beatles üyesi John Lennon ve eşi Yoko Ono ile yapılan bir söyleşiyi ve Lennon'ın bugüne kadar hiç duyulmamış daha önce de yayımlanmamış bir şarkısını içeren ses kaydı, Danimarka'da açık artırmada satıldı.

    Dünyaca ünlü Beatles grubunun üyesi John Lennon ve eşi Yoko Ono'ya ait şimdiye kadar gün yüzüne çıkarılmamış daha önce bir yerde yayımlanmamış bir kaset, Danimarka'nın başkenti Kopenhag'daki müzayedede 58 bin 300 dolara alıcı buldu.  

    Beatles grubu dağılmadan aylar önce, dört Danimarkalı genç tarafından yapılan okul gazetesi için gerçekleştirilen söyleşiyi ve Lennon'ın hiç duyulmamış bir şarkısını içeren 33 dakikalık kaset, 1970 yılında doldurulmuştu.  

    Kimliği açıklanmayan alıcının, Lennon’ın öğrencilerle fotoğrafı ve okul gazetesinin de yanında verildiği kaset için telefon aracılığıyla teklifte bulunduğu öğrenildi. 

    Söz konusu kaset, Lennon ve Ono'nun Danimarka’nın Thy şehrinde bulundukları bir dönemde kayda alınmıştı. Çift, Ono’nun, önceki evliliğinden olan kızı Kyoko’yu görmek için Danimarka’da bulunuyordu. Kyoko, babası ve babasının yeni eşiyle yaşıyordu. 


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.