Gwyneth Paltrow 1996 Yılında Giydiği Gucci Takım İle Yeniden Sahnede

Gwyneth Paltrow 1996 Yılında Giydiği Gucci Takım İle Yeniden Sahnede
  • 2
    0
    0
    1
  • Son günlerde Influencerımız sürekli giyinmeyi veya aynı şeyi giyinmeyi artık normaleştirebilir miyiz? diye bir isyanda bulunmayı başlamıştı. Tepkiler de aslında çok gecikmedi herkes evet bence de! ya da bir giydiğimi bir daha giyemiyorum resmen bana göre değil! şeklinde yorumlar geldi diyeceğimi beklerseniz eğer tabi ki de çok yanılırsınız. Fani dünyada aynı pantolonu sadece bir kere giyen var mı acaba aramızda? Neyse biz faniler böyle bir dünyada yaşarken kraliçelerimizden biri olan Gwyneth Paltrow da gayet bu Influencer tayfaya inat 1996 yılında giydiği Gucci takımı yeniden giyinmiş ve sonuç, jilet!

    Paltrow, bacakları hafifçe genişlemiş alevli kırmızı Gucci smokinini ilk olarak Oscar ödülünü kazanmasından iki yıl önce 1996 yılında MTV Film Ödülleri Töreni'nde giyinmiş. Mavi bir gömlek ile tamamladığı görüntüsü hem zarif hem o dönem hem de günümüz için oldukça elegan. Günümüzde de aynı takım 'Love Parade' defilesi için tekrardan giydi Paltrow.

    Moda severlerin yakından takip ettiği üzere Gucci 100.yılını Aria koleksiyonu ile kutladı ve bu takıma da aynı defile içerisinde yer verdi. Paltrow'un katıldığı bu defilede Lizzo, Diane Keaton, Sienna Miller, Serena Williams, Dakota Johnson, Trace Ellis Ross, Miley Cyrus, Billie Eilish ve Olivia Wilde gibi ünlü isimlerde yer aldı.

    Kaynak


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.