Sıcacık Tutacak 3 Kombin Önerisi

Sıcacık Tutacak 3 Kombin Önerisi
  • 3
    0
    0
    0
  •  Başrol: Renkler

    Normalde kombinlerde kahverengi ve siyahın çok dışına çıkmasam da kazaklarda renkli tercih etmek çok hoşuma gidiyor ve bazen oldukça sıradan bir kombin yapıp sadece bir can alıcı renk ile kombini tamamlamayı seviyorum. Böylelikle hem sade hem de dikkat çekici bir görünüm elde etmiş oluyorum.Özellikle jeanler ile tshirt-hırka kombini tercih ettiğim bir seçenek.

    Vazgeçilmez Blazer

    Blazer bu sonbaharda herkes gibi benim de favorim oldu. Blazerlar her ne kadar baharlık olsa da dondurmayacak soğuklarda kalın kazaklar ile oldukça şık ve kurtarıcı oluyorlar. Özellikle de jean-blazer kombinleri benim favorim.

    Monokrom Bir Bakış

    Monochrome; resim, çizim, tasarım ve fotoğrafların tek renkten oluştuğunu ifade eden bir sözcüktür ve "Monokrom Stil" olarak moda dünyasında da sık sık anılmaktadır. Günlük hayatımda çok tercih etmesem de (tepeden tırnağa siyah giymek dışında :) ) son dönemde oldukça tercih edilen ve sevilen bir tercih oldu. Açıkçası ben bütün renklere yakıştırmıyorum ama güzel bir kombin yapıldığında oldukça temiz ve sade bir görüntü oluşuyor.

    Kaynak 


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.