Hırvatistan'a gitmeniz için birkaç neden var

Hırvatistan'a gitmeniz için birkaç neden var
  • 1
    0
    0
    0
  • Herkes ve anneleri aynı anda Hırvatistan'da tatil yapmış gibiydi. Bu arada, bütün bu yaygaranın ne hakkında olduğunu merak etmekten kendimizi alamıyoruz. Nefes kesen manzaralar ve birinci sınıf plajlardan ödüllü yerel şaraplara ve ülkenin eşsiz kültürüne kadar Hırvatistan'ı ziyaret etmek için birçok neden var. Bookingauto.com'da Hırvatistan'da araba kiralama için düşük fiyatlar.

    İklim

    Bundan sonra nereye gidileceğini seçmek büyük bir karar ve neyse ki Hırvatistan hayal kırıklığına uğratmayacak. Ancak, bu kararı verirken mevsimi ve kıyı ile iç kısım arasındaki dikkate değer sıcaklık farkını göz önünde bulundurun. Yazlar normalde sıcak ve kurak, kışlar ise biraz nemli ve rüzgarlı geçer. İç bölgelerdeki sıcaklıklar sırasıyla yazın 30°C'ye, kışın 0°C'ye ulaşabilir. Belirli bir tarihten emin değilseniz, Mayıs ve Eylül iyi şanslardır.

    Parklar ve anıtlar

    Ayrıca, bunlar göz ardı edilmemelidir. Hırvatistan'da gerçekten sekiz milli park var, bu yüzden birçok seçeneğiniz olacak, ancak UNESCO listesindeki Plitvice Gölleri Milli Parkı, kaçırmamanız gereken yerlerden biri. Adından da anlaşılacağı gibi bu parkta bol miktarda göl ve şelale var. Bu, önünde olmak isteyeceğiniz bir arka plan, bu yüzden kameranızı getirin.

    yelken

    Yıllık yat haftası nedeniyle, Hırvatistan'ın denizciler ve tekne tutkunları için harika bir yer olduğu bir sır değil. Sonunda kendi gözlerinizle görmeyi seçtiğinize göre, Hırvatistan sizi hayal kırıklığına uğratmayacak ve seçiminizden dolayı pişmanlık duymayacaksınız. Elbette bir tekneye ihtiyacınız olacak, ancak dümeni alması için bir kaptan da kiralayabilirsiniz, böylece zorunda kalmazsınız. Hırvatistan'ın kristal berraklığındaki göllerinin üzerinde süzülmek, onların güzelliğini gerçekten takdir etmenin tek yoludur.

    Balık

    Adriyatik Denizi'nde yakalandı! "Taze balık" tanımına gelince, şaşkınım. Menüde yahniden istiridyeye, ahtapottan (yerel bir favori) her şey olacak ve lezzetler bu dünyanın dışında olacak. Ve hiç şüphe yok ki sunumun içeriğe mükemmel bir şekilde uyacağından şüpheniz olmasın.

    Balkan Hırvat-Yunan Akdeniz akşam yemeğinde ahtapot hazırlama ve pişirme Sac sach veya sach veya kapak olarak bilinen metal kaplarda peka servis edilir. Hırvatistan'daysanız mutlaka görülmesi gereken bir yer.
    Patates, soğan, sarımsak, domates ve diğer otlar ve baharatlar ile geleneksel Hırvat tarzında kavrulmuş ahtapot

    Kırık Bağlantılar Müzesi

    Zamanınız varsa, Zagreb'de sadece bir müze olan Bitmiş İlişkiler Müzesi seyahat programınızda olmalıdır. Buraya kadar okuduğunuz doğrudur. Siz de küçük bir giriş ücreti karşılığında yaralı kalbinizi onarmayı deneyebilirsiniz ama bizden bir söz yok! Müze, ıstırap, aşk ve kayıp gibi ilişkilerin iniş çıkışlarını betimleyen eserler sergiliyor. Her eser için eşlik eden bir anlatım sağlanır, ancak tüm bağışçılar anonim kalır. Yine de, Kleenex'i getirmek isteyebilirsiniz.

    Muhteşem villalarımız, Hırvatistan'ı ziyaret etmek için en iyi nedenleri öğrendikten sonra mükemmel Hırvat tatil paketini tamamlar. Aramanıza nereden başlayacağınızdan emin değilseniz, konsiyerj personelimiz size yardımcı olmaktan mutluluk duyar.


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.